Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit jelent a telenor számlán,...

Mit jelent a telenor számlán, hogy átirányított mobilhívás?

Figyelt kérdés
Most jött ki a számla, és megdöbbenten láttam hogy egegik érő telefonszámlám van. Alig használom ezt az előfizetéses telefont. Néhány dolog nem tiszta. Van sima mobilhívás csúcsidőben, csúcsidőn kívül oké..ezt értem..de mi ez az átirányított mobilhívás? Ez a legtöbb és nem tudom mi ez?Mit jelent? Valaki az én telefonomra irányította a beszélgetéseit, vagy mi? Nem tudom, de biztos nem lehet ilyen magas a számla..
2011. jan. 17. 07:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem azt jelenti, hogy vki a te számodra irányítja a hívásait!!

Akkor kell árirányításért fizetni, amikor TE irányítod át a hívásaidat egy másik számra, ami nem a te előfizetésedhez tartozik.

2011. jan. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!