Mennyi pénzt érhet az Esztergomi Bazilika?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 23:03
11/18 anonim válasza:
semennyit, mivel forgalomképtelen. ahogy minden templom az. egyházközségek pl. fedezetként sem ajánlhatják fel hitelfelvétel esetén.
12/18 anonim válasza:
Miért nem tudtok rendesen válaszolni?Én csak saccolni tudok,mert nem voltam még az épületben,és művészettörténész,sem értékbecslő nem vagyok:22 milliárd Ft-ra tippelek!
13/18 anonim válasza:
És mi alapján saccolod annyira? 22000 millió Ft? Tudod te hány bazilikát lehet abból építeni? :)
14/18 anonim válasza:
Egy ekkora bazilikát mai áron,ilyen stílusban,freskókkal,díszítéssel
és egyéb dolgokkal,még 22 milliárd Ft ból se tudnának megépíteni.Érdekességként, nemrég 700 millióból újították fel a 3000 m2-es pincerendszerét,és csak a külső díszkivilágítására 130 milliót költöttek.
15/18 anonim válasza:
Csak azt felejted el, hogy ezt közpénzből csinálták, ami azt jelenti, hogy minden legalább dupla, ha nem tripla annyiba került, mintha egy magáncég számára csinálták volna...az ilyen projekteknék rengeteg pénz elfolyik más helyre, közel sem az egészet használják a felújításra...
16/18 A kérdező kommentje:
amugy a kérdés azért merült fel mer régebben volt egy hír a focusban hogy eladták belgiumot(!) az ebayen szoval egy bazilika nemis olyan nagy tétel :D
2011. jan. 21. 12:53
17/18 anonim válasza:
Magyarországot is eladták már...
18/18 A kérdező kommentje:
lehet. de nem lehetett rá nyiltan licitálni az ebayen
2011. jan. 21. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!