Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pénzt keresni? 15/L

Hogyan tudnék pénzt keresni? 15/L

Figyelt kérdés

Légyszi ne írjatok olyanokat, hogy sehogy, mert valahogy biztos tudnék :) :D

Például ebayről rendelek és eladom vaterán? Azon kaszálok, mégsem csalok mert tény hogy olcsóbb csak mások nem merik megrendelni énmeg megmerném külföldről is a dolgokat.

16 alatt diákmunka sajna nem elérhető igaz?

Valakinek valami ötlet az írja légyszi!

Köszi

2011. jan. 10. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha tudsz zenélni, énekelni, táncolni, azzal vállalhatsz fellépéseket pénzért. Én anno így kerestem, bár tény, hogy ez elég esetleges.

Húsvétkor, nyáron dolgozhatsz.

Ha jól tanulsz, vagy bármiben tehetséges vagy, akkor nézd meg, milyen ösztöndíjak, pályázatok vannak. Én gimiben a Fővárosi Ösztöndíjat kaptam.

2011. jan. 10. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az ebayes dolgot hagyjad, annyit nem ér (és nem is keresel vele annyit) hogy megfeleljen neked.
2011. jan. 10. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvassd el a "gazdag papa, szegény papa" című könyvet. Neked írták.
2011. jan. 11. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!