Van olyan hely Bp. -en, ahol az erkölcsi bizonyítványt azonnal kiállítják?
1097 Budapest, Vaskapu u. 30/A.
de előtte postán adatlapot kell venni
és befizetni díjat
csekket eltenni
bemutatni
részletek itt
"soron kívüli kérelmek elbírálására legkorábban a benyújtást követő munkanapon, de legkésőbb 3 munkanapon belül kerül sor."
Aha...Szóval ez lenne az "azonnal"...
Második! Én eddig kétszer kértem sürgősséggel, és mindkétszer még aznap megkaptam a kezembe, ott helyben kinyomtatták! A második alkalommal lemértem, kb. fél óráig tartott az egész, igaz, csak egy ember volt előttem.
Nagyon egyszerű a dolog: veszel a postán egy erkölcsi igénylő nyomtatványpakkot (asszem 150 forint), kitöltöd az adatlapot, a csekket pedig befizeted. De nem adod fel őket!
Aztán elmész a Vaskapu utcába a csekkel, meg az adatlappal, és ott kérsz hozzájuk egy sürgősségi csekket (lehet hogy rögtön megkapod, lehet, hogy be kell hozzá állni a sorba, majd ott érdeklődjél, hogy nem lehetne-e..)
Aztán: van ott a közelben egy kis posta. Ezt is elmondják, hogy jutsz oda. Befizeted ott a sürgősségi csekket, visszamész, kérsz sorszámot.
Ha nem cseszted el a nyomtatvány kitöltését, és ott van nálad mindkét csekk, meg fogod kapni azonnal az erkölcsit, csak alá kell írnod, hogy átvetted.
Azt a három napon belül dumát valószínűleg csak azért tették bele, hogy legyen mire hivatkozni, ha egyszer leszakadna az ég.
Részemről köszönöm az infót, örülök, hogy létezik ilyen hely is és ezt te magad tudod bizonyítani.
(Nem vagyok budapesti, vidéken kicsit másképpen működnek a dolgok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!