Vajon valakinek sikerülhet tönkretenni egy elég nagy magyar vállalatot egy rögzített msn beszélgetés alapján? Melyik oldalt olvassák a legtöbben? HÍrportál?
Figyelt kérdés
Egy olyan dolog van leírva az msn beszélgetésben ami bizonyítja hogy a cég egyik alkalmazottja olyan dolgot csinált, amit nem lett volna neki szabad, talán úgy is mondhatjuk hogy törvénytelen volt amit tett.2011. jan. 9. 20:24
11/14 anonim válasza:
Utolsó!
Nagyon igaz!
Kérdező miért nem megy a rendőrségre?
Miért is akar tönkre tenni egy nagy vállalatot?
Szerintem itt más is van a háttérben,nem csak egy törvényt sértő alkalmazott.
12/14 anonim válasza:
Szerintem csak más van a háttérben! Törvényt sértett alkalmazott sincs. Ha lenne, már rég a rendőrségen lenne az ügy, és a kérdező sem úgy fogalmazott volna, hogy "talán úgy is mondhatjuk hogy törvénytelen volt amit tett". Valami vagy törvénytelen, vagy nem. Az nem kategória, hogy "talán úgy is mondhatjuk, hogy..."
13/14 anonim válasza:
Első vagyok. Azért írtam, hogy küldje el, mert kiváncsi vagyok mi lehet ez a nagy dolog! De valószínűeg vmi piszlicsáré dolog, és egyébként persze hogy nem lehet ilyennel bedönteni egy vállalatot :)
Bár ha tőzsdén van és valami könyvelési bűntett derülne ki, akkor igen, de más esetben nem nagyon...
14/14 anonim válasza:
"S miből gondoltad hogy én ezt a beszélgetést majd kiadom a kezemből?:)"
Mért, nem éppen nyilvánosságra akarod hozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!