Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vajon valakinek sikerülhet...

Vajon valakinek sikerülhet tönkretenni egy elég nagy magyar vállalatot egy rögzített msn beszélgetés alapján? Melyik oldalt olvassák a legtöbben? HÍrportál?

Figyelt kérdés
Egy olyan dolog van leírva az msn beszélgetésben ami bizonyítja hogy a cég egyik alkalmazottja olyan dolgot csinált, amit nem lett volna neki szabad, talán úgy is mondhatjuk hogy törvénytelen volt amit tett.
2011. jan. 9. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nagyon igaz!

Kérdező miért nem megy a rendőrségre?

Miért is akar tönkre tenni egy nagy vállalatot?

Szerintem itt más is van a háttérben,nem csak egy törvényt sértő alkalmazott.

2011. jan. 10. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak más van a háttérben! Törvényt sértett alkalmazott sincs. Ha lenne, már rég a rendőrségen lenne az ügy, és a kérdező sem úgy fogalmazott volna, hogy "talán úgy is mondhatjuk hogy törvénytelen volt amit tett". Valami vagy törvénytelen, vagy nem. Az nem kategória, hogy "talán úgy is mondhatjuk, hogy..."
2011. jan. 10. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Azért írtam, hogy küldje el, mert kiváncsi vagyok mi lehet ez a nagy dolog! De valószínűeg vmi piszlicsáré dolog, és egyébként persze hogy nem lehet ilyennel bedönteni egy vállalatot :)

Bár ha tőzsdén van és valami könyvelési bűntett derülne ki, akkor igen, de más esetben nem nagyon...

2011. jan. 10. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

"S miből gondoltad hogy én ezt a beszélgetést majd kiadom a kezemből?:)"

Mért, nem éppen nyilvánosságra akarod hozni?

2011. jan. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!