Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A cég ahol dolgoztam nem...

A cég ahol dolgoztam nem jelentett ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A cég ahol dolgoztam nem jelentett ki. Ez akkor derült ki amikor be akartam jelentkezni a munkanélküli központba. Csak a bejelentési papíromat tudták kiadni,s azon nincs telefonszám se. Hívtam volt munkatársam h adjon egy telefonszámot amin elérem a fönököt,de ő azt mondta h a volt főnököm azt mondta nem adhatja meg a telefonszámot nekem. egy héten belül mehetnék egy gyárba dolgozni de így h nincsenek meg a papírjaim és nem vagyok kijelentve a régi cégtől nem tudok.

Mit tegyek? Hova forduljak elöbb? Apeh-kel beszéljek? vagy csak simán jelentsem fel a céget? kaphatok akkor kártérítésta kieső jövedelmem miatt? Már hónapok óta nem dolgozok annála cégnél,pénzt nem kapok tőlük.

2011. jan. 7. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Előszöris ha be vagy jelentve akkor kérd a fizetésedet :)
2011. jan. 7. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Kézbe kaptama fizetést,mikor külföldön dolgoztam. nem tudok egy telefonszámot se amin elérhetném a céget,és senki nem akar segíteni h megkapjham. A neten is csak anynit találtam a cégről h be van jegyezve
2011. jan. 7. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Attól mert nincsenek meg a kilépő papírjaid még dolgozhatsz az uj munkahelyeden. Kérdés viszont az, hogy miért NEM VAGY KIjelentve? őők mondtak fel neked, te mondtál fel nekik, közös megegyezés bármelyik is, kellene irásos doksinak lenni róla. Ha nincs, akkor neked bizony jár tőlük a fizetés, és usgyi egy munkaügyi jogászhoz, simán meg is nyeri peren kivül.
2011. jan. 9. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!