A vaterán nagy az esélye hogy postai elöre utalás esetén én elküldöm a pénzt és nem kapom meg a tárgyat amit vásárolni akarok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 20:01
1/7 anonim válasza:
Nézd meg hány értékelése van az eladónak. ha sok a pozitív, és nincs negatív akkor bátran utalhatsz.
2/7 anonim válasza:
Kérdésed az, hogy nagy-e az esélye, az én válaszom az, hogy kicsi (minimális) az esélye, hogy nem kapod meg az árut.
3/7 anonim válasza:
2006 óta Vaterázom, adtam is, vettem is és még nem volt gond. Komolyabb.
Persze azt mindig megnézem, hogy az eladónak milyenek a referenciái. Ha frissen regisztrált és csak 1-2 értékelése van, akkor maximum személyes átvétel lehet.
Pozitívos, 95% feletti arcoknak utalok előre.
4/7 anonim válasza:
Nem nagy, de azért megvan rá az esély. Te tudod, mennyi pénzt mersz kockáztatni. Ha annál többe kerül az áru, akkor inkább fizess többet, de utazz el személyes átvételre, vagy utánvéttel vedd meg.
5/7 anonim válasza:
Én 10e Ft fölött utánvéttel kérek mindent.Olyankor már nem számít az az 1 db plusz ezres.
6/7 anonim válasza:
Utánvét jól hangzana, csak a legtöbb eladó ha nincs legalább 10 pozitív visszajelzésed, akkor nem küldi el postai utánvéttel, csak előre utalással. Pedig nekem csak pozitív visszajelzésem van, csak még nincs 10, csak 7. Egyébként meg rohadtul nem jelent semmit a pozitív visszajelzések száma, mert ilyet lehet egyszerűen lehet generálni félkamu termékekkel és haverokkal, érdemes azt is megnézni mi volt az áru.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 5. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!