Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb MLM üzlet?

Melyik a legjobb MLM üzlet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 23:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinél egyénfüggő! Nagyon fontos maga a termék, először azzal kell azonosulnod! Utána pedig az is fontos, hogy jó jutalékkifizetési stratégiája legyen a cégnek.

Pl: én most egy 90% fölötti jutalék kifizető céggel dolgozom egy ideje. Így gyakorlatilag ami eladás alattam képződik, azt majdnem mind meg is kapom a bankszámlámra. És ehhez semmilyen szintet sem kellett elérni, első perctől fogva ennyi mindenkinek a jutalék! Ilyen cégeket kell találnotok, és mindjárt pozitívabb lesz az MLM rendszermegítélésetek! :)

2013. ápr. 15. 22:37
 22/23 bajnokfiu válasza:
az, amelyik olyan termékkel foglalkozik, amelyik mindenkinek kell! azt könnyű elvinni bárhová! és ha ez jó, akkor a fizetés is könnyen jön. és nem átverésre épül, hanem hosszútávú! a többit priviben!
2014. ápr. 19. 13:36
 23/23 anonim válasza:
Errol van egy jo kis sztorim telefon elofizetest probaltam ertekesiteni facebookon es lattam hogy a srac benne van a "cegem" egyik csoportjaba hat megkerdeztem ismeri-e a ceget aztmondja igen de egy nagy lehuzas mondom ok folytattam az uzletet ugy h nem tudta h en is a ceg tagja vagyok eladtam neki az elofizetest mai napig nem tudja hogy a ceg amit szidott attol van a telefonja. Sajnos az embereknek rosszak a tapasztalataik mert rossz emberek is vannak az uzletben akiket csak a sajat profitjuk erdekel :/
2015. dec. 11. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!