Ma a vonaton az ülés alá eshetett a pénztárcám, amikor leszálltam a keletiben, már nem találtam a táskámban. Benne volt minden iratom meg kb.4000 forint. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy esetleg visszajuttassák hozzám?
ha szerencséd van, az irataidat elküldik, vagy leadják.
a pénz-re nem sok esélyt látok, ahhoz kisebb csoda kell :S:D, még szerencse, hogy nem volt nálad sok pénz.
Nekem is volt ilyen egyszer, mikor szövetnadrágban utaztam, ennek lazább a zsebe, mint egy farmernek. Nekem mondjuk csak a régi kiskönyv szerű személyim csúszott ki, de mivel elég para vagyok a legfontosabb dolgaimra, már a leszállás után észrevettem. Visszarohantam, akkor halászta elő a kaller az ülés mellől, szóval végülis nem veszett el. De azóta mikor utazok, mindig a táskámban hordom ezeket.
Én se gondolom egyébként, hogy meglesz. Van egy kis esély, hogy a pénzt lenyúlja a találó, az irataidat meg névtelenül visszapostázza neked, de valószínűleg nem fog ezzel tökölni, hanem elteszi a pénzt, a többit meg kidobja egy kukába.
Szerintem van rá esély. Nekem konkrétan ellopták a táskám. A pénztárcámból elvitték a pénzt, az irataim meg kidobták. De valaki megtalálta és levélben elküldte nekem.
Azt tanácsolom, hogy várj kb. egy hónapot legalább, mielőtt új iratokat csináltatsz. Ha megküldik a régit, nem kell kiadnod sokezret az újakért feleslegesen. Kivéve a bankkártya, azt tiltsd le, ha még nem tetted meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!