Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyakori, hogy a postás belekuk...

Gyakori, hogy a postás belekukkant a feladott csomagokba? és netalán elis tulajdoníthat valamit?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 23:37
 1/7 anonim válasza:
100%
Nekem nemrég volt olyan, hogy "meglékelték" a csomagomat, és kivették belőle a cuccot.Persze nem biztos hogy a postás, bárki lehetett aki a csomagot kezelte.
2010. dec. 29. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Előfordul, állítólag néhány nagy külföldi webshop ezért nem szállít Mo-ra.
2010. dec. 29. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősömnek egy amerikából rendelt sapkát elfelejtett kézbesíteni a helyettes postás...aztán szóltak, h hiányzik a csomag, a postán nem volt, aztán a kézbesítő bevitte(persze a doboz már nem volt meg, csak a sapka), h "nála maradt"...persze kirúgták.
2010. dec. 29. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Eddig 4 év alatt kb. 500 csomagot adtam fel és 300 körül kaptam. Az egész ország területére postázunk. Értékbiztosítás nélkül, 2 kiló alattiak levélként feladva. Ezek között volt rengeteg külföldi is, több 10 ezer ft értékű is. Az utolsó darabig célba értek. Neten divat szidni a postásokat, semmi alapja nincs. Sünök tanulhatnának tőlük...
2010. dec. 30. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
nekem sem tűnt el még csomagom, de ezeknek van számuk amik alapján követhetőek. olyat hallottam hogy sima levélként feladott (nem ajánlott, tehát nem követhető) csomag "elkeveredett"
2010. dec. 30. 01:11
 6/7 anonim válasza:

Elvileg nyomon lehet követni a csomagot de pont nemrég jártam úgy, hogy egyik posta azt mondta h x postán van, az x posta azt hogy y és így tovább és végül kiderült hogy 1 nagy csomagtól nem látták meg a kocsit(na persze)

Aztán rokonomék küldtek haza külföldről csomagot, benne teló, fényképezőgép, könyvek és a csomagnak nyoma veszett de úgy, hogy elvileg nem tudják még azt sem hogy melyik az a posta ahol még átvették és megvolt és melyik az ahová már nem ért el.

Aztán szomszédunkkal történt még (öreg néni) hogy küldtek neki haza rokonai külföldről mindig pénzt de általában könyv lapjai közé és a könyv az megérkezett de fura módon a pénz kimaradt belőle nem 1x.

2010. dec. 30. 02:18
 7/7 anonim válasza:
hoppá kocsi helyett a kicsit nem látták meg :D sorry
2010. dec. 30. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!