Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működnek ezek az...

Hogyan működnek ezek az utánvételes postázások?

Figyelt kérdés

Konkrétan van egy ram-om amit szeretnék postázni, utánvéttel.

Mennyibe kerülhet ez, kicsi csomag esetén, illetve hogyan fizet a csomag megkapója nekem, és ha nem veszi át akkor én fizetem feleslegesen a postaköltséget?

2010. dec. 28. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontos postai összegeket nem tudok írni de ez úgy működik,hogy ha feladsz pl egy 2000Ft értékű cuccot és 1000 a postaköltség akkor az utánvételi összeghez 3000-t írsz.A feladási díjat neked kell kifizetned és ha nem veszi át akkor buktad. Ha átveszi akkor megtérül a befektetett postadíj.
2010. dec. 28. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A posta honlapján ki tudod számoltatni, hogy mennyibe kerül (függ az utánvét összegétől is)

A címzett akkor veheti át a csomagot, ha kifizette az utánvétet.

Ha kifizette, a posta juttatja el hozzád (a feladónál feltüntetett címre) az utánvét összegét.

Ha nem fizeti ki, buktad a postaköltséget.

2010. dec. 28. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
kicsi kiegészítés: a csomag megkapója úgy fizet neked,ha átveszi a csomagot akkor postafordultával megy neked a pénz.
2010. dec. 28. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tehát ha 8000 az érték, és 1000 a kiszállítás, akkor 9000-et írok rá.

2010. dec. 28. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen.Én úgy szoktam ezt csinálni,hogy mielőtt beírnám az összeget megkérdezem a postán dolgozó emberkét,hogy pontosan mennyibe fog kerülni és csak akkor töltöm ki azt a részt.
2010. dec. 28. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor én is úgy fogom! :)

Köszönöm!

2010. dec. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!