Milyen céges busz indul a Kosztolányitól a Cewe Color Magyarország kft. -re?
Figyelt kérdés
Azt mondták onnan indul céges busz. A cég neve lesz rajta vagy honnan lehet megismerni?2010. dec. 18. 19:02
1/4 anonim válasza:
Oda minek céges busz? O.o
Én dolgoztam a Cewénél, de nem volt semmiféle busz. Mondjuk nem is volt ott annyi ember, hogy busz kellett volna. Egész nap voltunk ott talán húszan, de lehet annyian sem.
Kimész a Lehelre, felszállsz a villamosra, majdnem a cég előtt tesz le.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egyszerűbb módja is van az odajutásnak de mondták hogy céges busz is megy azt hittem már kötelező :D
Én úgy gondoltam a Forgách utcától 32-es busszal megyek 3 megállót a Béke utcáig az is jó? Vagy amit te írtál az még egyszerűbb?:D A lehel az mit foglal magába?xD
2010. dec. 18. 20:11
3/4 anonim válasza:
Ahogy neked egyszerűbb, úgy menj :)
A lehel a 3-as metró Lehel téri megállóját jelenti :) Ha neked a Forgáchtól jobb a busz, akkor tegyél úgy :)
A céges busz sosem kötelező, csak egy segítség a dolgozóknak :)
4/4 A kérdező kommentje:
Jah, értem. Na majd kikísérletezem :D Köszi a választ :)
2010. dec. 18. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!