Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi ebben az üzlet NEKIK?...

Mi ebben az üzlet NEKIK? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Interneten sportfogadás focira. Mondjuk 2x-es szorzónál 100 ezret felteszek egy magyar-holland meccsre a hollandokra. 99% hogy nyerek. Feltettem 100ezret nyerek 200at. Mi ebben az üzlet azoknak akik csinálják ezt? Túl könnyűnek tűnik, hogy ilyen könnyen nyerhetek. Buktató van valahol csak nem annyira szembetűnő?
2010. dec. 15. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aki a magyar hollandra 2-szeres szorzóval fizet a hollandok győzelmére, az menjen ez vizet kapálni. Ki van találva a sportfogadás, ne aggódj.
2010. dec. 15. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
minimum 10 különböző fogadást kell kötnöd egyszerre, na ha mind bejön, akkor kapsz 100ból 200at. egyébként elveszted.
2010. dec. 15. 19:25
 3/11 A kérdező kommentje:
miért is kéne 10et egyszerre kötnöm ha 2x-es szorzó van egy olyan meccsre ahol nem muszály megtippelnem h mondjuk 3-1 lesz, csak azt hogy ki nyer.
2010. dec. 15. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod mutatni, hogy hol van ténylegesen ilyen arány, akkor folytathatjuk.
2010. dec. 15. 20:36
 5/11 A kérdező kommentje:
ilyen arányt nem találtam csak látatlanban irtam, de 1.60-as viszont van, bwin-en holland-magyar, az sem rossz ;) (eb selejtező meccs)
2010. dec. 15. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Vegyünk egy példát.

A-B meccs. Az irodának fogalma sincs, hogy ki fog nyerni, mondjuk elindítják a fogadást 2x-es szorzóval. Tehát 2x fizet az A nyer és a B nyer is. Ha a fogadók elkezdenek A-ra fogadni, akkor az iroda A nyerése esetén nem tudná miből kifizetni a nyerteseket, ezért módosítják a szorzókat, hogy kedvezőbb legyen a B-re fogadni. Mondjuk úgy, hogy lecsökkentik az A szorzóját. Így már kellően sokan fognak B-re is fogadni. Ideális esetben pont annyian, hogy A nyertessége esetén a B-re fogadók elbukott pénzéből ki tudják fizetni az A-ra fogadókat, és még haszon is marad. Nyilván a szorzót csak addig kell módosítani, amíg egálba kerül a két oldal.

Tehát ez akkor éri meg nekik, ha mondjuk a magyarra tett tét szorzója annyira magas, hogy bár esélytelennek tűnik a meccs, de akkora szorzóért mégis sokan fogadnak rá. Ezek a bukott fogadók fogják kifizetni a te nyereményedet és az iroda hasznát is. Vagy éppen te, ha mégsem jön be...

2010. dec. 15. 23:07
 7/11 A kérdező kommentje:
de ha mondjuk én felteszek 100 ezret és akkor éppen 1.60-as szorzó van, akkor az módosulhat akár úgy is, hogy kevesebb legyen a nyereményem mint amit feltettem?
2010. dec. 16. 13:23
 8/11 A kérdező kommentje:
vagy nem kevesebb hanem csak minimális, töredéke az eredetileg kalkuláltnak?!
2010. dec. 16. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezek ki vannak számolva matematikailag. Amit te nyersz, azt mások elvesztik. Nincs 100%-os meccs.
2010. dec. 16. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ha te 1.6-os szorzóval tetted meg a tétedet, akkor annyit kapsz. Ez már nem módosulhat.
2010. dec. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!