Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ennyire magas a vám összege?...

Ennyire magas a vám összege? 1600 Ft -ra 117 euró?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy küldtem külföldre egy ezüst karkötőt ( ár: 1600 Ft ) de teljesen figyelmen kívül hagytam hogy esetleg vámot kell fizetnem. Mentségemre szóljon nem sokszor küldözgetek külföldre karácsonyi ajándékot. Létezik az hogy erre az 1600 Ft értékű ajándékra 117 Euró vámot kérjenek tőlem? Vagy csak azért ilyen magas mert nem előre gondoskodtam róla?? A csomag Dél-Amerikába tart, most éppen Spanyolországban rakták félre amíg meg nem érkezik ez az összeg hozzájuk. Kérhetem azt hogy visszaküldjék nekem? Mit tudok ezzel csinálni? Jobb ha hagyom az egészet veszni?
2010. dec. 14. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy véletlen 1600 EUR-t adtál meg HUF helyett, mint érték?
2010. dec. 14. 11:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem adtam meg semmilyen értéket, ugyanis borítékban küldtem ki levélként és azt mondták hogy ilyen kis összegű dolognál nincsen más összeg a postai feladáson kívül. :(
2010. dec. 14. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az hivatalosan nem létezik. Szerintem valaki az adott hivatalnál szeretne egy kis pénzhez jutni...

Milyen módon kaptál értesítést? Mi van benne? Ki küldte? Hivatalosnak tűnik? Kinek kellene fizetned?

2010. dec. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!