Online gáz számla bejelntésnél másnál is voltak gondok?
Figyelt kérdés
Megvolt adva hogy 11.-15ig lehet bediktálni fel is jegyeztem a dátumot.Most viszont ahogy beléptem azt írta jelenleg nincs diktálási időszak 10.éig kellett volna.Ez hogy is van?
Én nem rontottam el semmit az elsőként említett dátumot írták.Hogy működik ez hogy utólag meg már mást ír ki??
Most bediktáltam csak úgy a vakvilágba még a mai dátumot is rosszul írta ki azt írta 14ikén diktáltam mikor 11ike van...
Megvagyok zavarodva.Remélem nem lesz belőle probléma.Kíváncsi vagyok a véleményekre esetleg másnálk is volt ez?
2010. dec. 11. 15:10
1/2 anonim válasza:
hol volt megadva? mondta józsibácsi a gázszerelő?
probléma nem lesz, így az arra a hónapra előre megbecsült fogyasztást fogják kiszámlázni
2/2 anonim válasza:
ha meg az több/kevesebb minta valós a következő hónap diktálása alkalmával korrigálva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!