Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A digi-n, és a upc-n kívűl...

A digi-n, és a upc-n kívűl még milyen tv szolgáltató van?

Figyelt kérdés
Most a upc-nél vagyok de állandóan baj van az antennával,10.napja nem igazán jó a tv és még mindig nem jött ki egy szerelő sem!Váltani fogok!
2010. dec. 10. 19:26
 1/7 anonim válasza:
T-home
2010. dec. 10. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Hívj ki egy maszek szerelőt, és ha alapvető probléma nincs (tükörméret, fejminőség), beállítja, nem lesz gondod.

Igaz én magam, de "lehajítottam" a UPC 60 centis tükrét, vettem egy 80-ast 2500-ért, feltettem, azóta lehet eső, lehet hó...

Hogy a más rétje zöldebb, az addig igaz, amig "rá nem lépsz"...

2010. dec. 10. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem a parabolával lesz a gond.Egyébként meg nem értem miről zagyválsz:-)..komolyan.
2010. dec. 10. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Zagyválok? Lecseréltem a 60cm átmérőjű parabola antennát (tükör, még hivatalos értelmezésben is) 80cm átmérőjűre, ami felületben 80%-al több, ennyivel nagyobb jelet "gyűjt"

a műholdról, beállítottam, és még egyszer: lehet eső, lehet hó, semmi gondom. Így érthető?

2010. dec. 10. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,így jó!Köszönöm,egyébként Nő vagyok:-)
2010. dec. 10. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem az a bajom,hogy nem csak akkor megy el a kép amikor esik,vagy fúj a szél....és mindig azt irja hogy "nincs jel".
2010. dec. 10. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Az akkor nincs jól beállítva, járulékosan csökkenti a jelet a túl hosszú, toldott, olcsó levezető koax. kábel a fejtől.

Ha minden a UPC-től van, még akkor sem szabadna az idő 95%-ban gondnak lenni. Akkor kezdődhetnek kockásodások, súlyosabb eseteben jelkiesés, ha hatalmas fekete felhőt látsz Dél irányában és szakad az eső, hó.

Téli probléma: hó lepi a tükröt és/vagy a fejet. Még egy: vannak fejtartók, amibe befolyik a víz, alul a hajlatban nem tud kifolyni, megfagy, elhajlik a fejtartó, máshová (3-4 mm már észrevehető) kerül a fej.

Ha az alapprobléma nincs megoldva, mindig gondod lesz, de ismétlem most sem kellene hogy legyen.

2010. dec. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!