Hogy tudok szerezni 10. 000 ft-ot December végére?
Hát a hátuk mögött az nagyon nehéz lesz... Mindenképpen kell majd nekik hazudj valamit. Esetleg, ha kapnál egy ilyen szórólap kihordó munkát, és bevonnád az egyik barátnődet, mondhatnád azt a szüleidnek, hogy csak elkíséred osztogatni a barátnődet, hogy ne egyedül kelljen menjen. Így ha te állítólag "nem vennél részt" a munkában, akkor nem is kérdeznék meg, hogy hol van a pénz amit kaptál. Meg ha kapsz pénzt tízóraira, akkor azt félreteszed, tudom az nagyon kevés lenne hiszem már csak pár nap van hátra a suliból, de sok kicsi sokra megy. És esetleg mikor nincsenek otthon a szüleid, csinálhatsz magadnak másnapra egy szendvicset a tudtuk nélkül, és akkor nem kell éhezned.
Meg mondhatnád otthon azt, hogy akarsz az egyik havernak venni valamit karácsonyra, aminek biztos hogy örülne, de nem elég a pénzed. És egy keveset! kölcsönkérsz tőlük. Meg a másik, hogy ha nekiállsz kitakarítani a házat, az összes szekrényt, meg a benne lévő ruhákat kirakod szellőzni, biztos kapsz a zsebekben pár forintot, ami fel sem tűnne senkinek, hogy elvetted, mivel nem is tudják hogy ott van. Anyukád is nagyon örülne neki, sőt talán meg is dobna a szorgalmadért egy kis pénzzel. Tudom, egyik módszerrel se lehet sokat keresni, de ha összevonnod őket, akkor ahogy fentebb írtam, sok kicsi sokra megy.
Nagyon remélem, hogy nem valami rossz dologra kell ez a pénz. Bár ha a szüleid háta mögött akarod intézni, akkor nem biztos hogy jobban sántikálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!