Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem igazán tudom, mit tegyek?...

Nem igazán tudom, mit tegyek? Segítenél?

Figyelt kérdés
Be van adva a válóper,februárban lesz a tárgyalás.Jelenleg a férjem igényli a gyest,8 órában dolgozik.Én munkanélkülin vagyok.Mivel változik a törvény,így úgy gondoltam,anyukám igényelhetné a gyest.Ma bementünk az államkincstárba,és mondta a "kedves" ügyintéző hölgy,hogy ha nekem jár a munkanélküli,akkor anyukám nem igényelheti a gyest.(ezt elég cifrán mondta,azt hittem felképelem).Folyamatosan küldöm az önéletrajzokat,járok állásinterjúkra,de egyszerűen nem vesznek fel sehova.Ha fel is vesznek majd,a kislányomat nem tudom hova rakni,mert bölcsibe nem veszik be,az ovi meg csak szeptembertől lehetséges.A férjem nem fizet semmit,ha elesek a gyestől nagy baj lesz.Hú,remélem nem voltam zagyva,de sietek,meg nagyon ideges vagyok.Most akkor a nagyszülő tényleg nem igényelheti meg a gyest?
2010. dec. 6. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

alapvetően megigényelheti, ha a szülők dolgoznak

itt ugye az a bibi, hogy Te nem dolgozol, ezért utasítottak el

ha lesz állásod, akkor mehet anyukád gyesre, addig nem, mert azt gondolják, hogy te is tudsz vigyázni a picire.

Azzal nem törődnek, hogy ha mész állásinterjúra, akkor ki fog rá vigyázni...

2010. dec. 6. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Igen,ez így jogos is lenne,de eddig sem én igényeltem,hanem a férjem és azt miért lehet akkor ,ha én otthon vagyok?Olyan zavaros az egész.És az a legjobb az egészben,hogy "csak"májusig járna még,és most ezek a változások totál felborítanak mindent.
2010. dec. 6. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Hm. Akkor így már gőzöm sincs. Esetleg ha nem személyesen mennél be, hanem telefonon megkérdeznéd, mint aki először kérdezi, hátha más veszi fel és mást mond. Tudom, ez alapvetően hülyeségnek hangzik, de ha mégis mást mondanak telefonon, akkor elkérném a nevét és vagy rá hivatkoznák vagy hozzá mennék elintézni.
2010. dec. 6. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Fel fogom hívni őket,hátha szerencsém lesz.
2010. dec. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!