Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán az általam tett licit...

Vaterán az általam tett licit nem éri el a minimál árat, akkor megkapom a terméket vagy nem?

Figyelt kérdés
5000Ft a minimál ár,a licit2500Ft.
2010. dec. 4. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, minimálár alatt nem kapod meg.
2010. dec. 4. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, csak akkor kapod meg, ha tovább licitálsz és legalább 5000.- forintig jutsz. Azért minimál ár, hogy annál kevesebbért nem lehet megvenni.
2010. dec. 4. 17:19
 3/5 anonim válasza:
Nekem volt már olyan,hogy 1 ft-ról indult az aukció,megvolt adva a minimálár,és rá is licitáltam,de mivel nem licitált rám senki,így nem tudott felmenni a licit a minimálárig. És nem tudtam megvenni a terméket.Fix ár pedig nem volt.:(
2010. dec. 4. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó, kizárt, ha te vagy az egyetlen licitáló és megteszed a minimálárat, akkor a licited egyből odaugrik, bármennyiről indul...ha marad a kikiáltásin, akkor a minimálárnál kevesebbet licitáltál
2010. dec. 4. 20:49
 5/5 anonim válasza:
Nem így van.Hiába írsz 5000-et,ha annyi a minimálár,de ha pl. 1 ft-os az aukció és megáll 2500-on,hiába ajánolttál többet érte,ha más nem licitál rád,megáll a licit 2500-on.Többször is előfordult már. Modjuk én először azt gondoltam rendszerhiba. Azt meg tudom,hogy ha nem érem el a minimálárat akkor nem vihetem el.Olyan nincs hogy 2500 a vége,(mert az előtted levő 2400-nál megállt)és mégis elviheted 5000-ért.
2010. dec. 5. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!