Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem kaptam már 3-ik...

Miért nem kaptam már 3-ik hónapja családit? Egyáltalán decemberben mikor kéne megkapni?

Figyelt kérdés
Szeptember elején szerettem volna, ha a bankszámlámra utslják a pénzt! El is indult az ügy szépen rendenben, küldték a nyomtatványokat, hogy iskolalátogatási, meg hogy nem járt-e nekem a családi, hát végülis nem is létezek. A lényeg az egészben, hogy október 10-éig küldtem vissza az utolsó nyomtatványt. Azóta semmi. Sem októberben sem novemberben sem pedig most decemberben nem kaptam, bár most nem tudom, hogy mikor kéne megkapni. Pár hete rájuk is telefonáltam, hogy miért van ez és erre azt mondták a központban, hogy az azelőtti napon kellett volna, hogy hívjam mert akkor telt le az ügyintézési határidő. Még jó, hogy én tartsam észben, hogy mikor kéne megcsinálnia. Ma is megnéztem a számlát, de nincs rajta utalt összeg. Fogalmam sincs, hogy mit kéne még csinálnom! Nagyon el vagyok keseredve!!!!
2010. dec. 2. 06:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ma pont nem tudok bemenni, ma van a szalagavatóm. Szép kis meglepetés volt rá az újabb 0 Ft-os számlaegyenleg. Megint próbáltam hívni őket, de már megint nem vette fel senki. Annyira idegesít, de biztos vagyok benne, ha én megint felhívom, akkor sem utalják el már ebben a hónapban. Bár az nagyon jó lenne.
2010. dec. 3. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!