Van valaki itt aki statiszta munkákat elvállal filmeknél?
Régen statisztáltam a SpotCasting-nál, ez nem tudom létezik-e még, de most az OpenCastingnál vagyok, ez jóféle.
Nem aznap fizetnek, hanem később, de teljesen cégfüggő. Catering van, és busszal visznek a forgatási helyszínre.
Nekem eddig csak reklám jött össze (T-mobile és Suzuki) de hívtak már tapsolni, csak az necces, nem vállaltam.
Tapsolás miért necces?
Én most a hollywoodnál vagyok, de itt is később fizetnek. De én olyasmit keresek ahol rögtön a nap végén már fizetnek is, állítólag van ilyen, csak nem tudom melyik. Regisztrációs díj van nálatok, az opencastingnál? Mert ha azt mondod hogy jó az a cég, akkor lehet oda is beregisztrálom magam, jobb ha többhelyen vagyok :) Illetve hol van nekik a központ, ahol belehet regisztrálni?
Van regisztrációs díj, de csak 1500 pénz. Ha meg időközben változik a külsőd, akkor a következő regisztráció már free.
Tapsolni azért nem jó, mert alig adnak valami zsét és ott sz*psz alkalmanként 4-5 órát is. Nem mehetsz csak úgy ki vécére stb.
Ja, itt az Open honlapja: [link]
Rendes színészek is vannak náluk, nem csak amatőrök.
Jól lehet ezzel keresni? Vagy csak alkalmanként van munka?
Nyugodtan elárulhatjátok, nem pesti vagyok, nem fogok feljárni és elvenni a munkátokat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!