Egy idegennek aki rászorul, adnál 10000Ft-ot?
A kerdesben semmi olyan nincs ami a kolcsonado szamara lenyeges lenne. Hogy raszorul az - mar bocsanat - de ki a tokomet erdekli? Azt ird le hogy a kolcsonado illetonek mi lenne ebben a bolt. Mi a visszafizetes garanciaja, es o mit nyerne az uzleten?
Amiket eddig ugyanis tud az mind negativum. Idegen - nincs alapja hogy megbizzon benne. Raszorul - nem fizetokepes, semmi garancia a visszafizetesre.
nem hiszem. nem tudom megállapítani, hogy valóban kell e neki.
egy hajléktalannak nem adok mert elissza, kamuzik, sokszor alapból látszik rajta a betanult szöveg is.
punkoknak nem adok, mert nem bírom az életszemléletüket. Bár egy jó tulajdonságuk van, hogy talán távolabb tartják a cigányokat.
sima mezei fiataloknak sem adok amikor kannás borra kérnek brahiból.
cigánynak sem adnék. igaz egyszer egy a gyerekének kért kaját, adtam nekik a nálam lévő péksüteményemből, meg is lepődtem hisz még soha senki nem kért tőlem ennivalót. Bánom is, hogy nem adtam oda nekik az egész zacsival.
Busz, vonat pályaudvarokon a hazaútra gyűjtő embereknek egy fillért se.
azt hiszem a legtöbb koldus fajtát felsoroltam.
Egy normális jól öltözött embernek? nem tudom, nem hiszem.
egyszer a buszpályaudvaron adtam egy idős nőnek, kb 100 Ft-ot, normális volt rendes, elsőnek elküldtem de utána megsajnáltam és adtam még is. korábban egy gülüszemű betanultszövegű csávó lejmolt ott. Rájöttem, hogy váltják egymást, ugyanabban a koldus bandában mozognak.
nem bízok én a koldusokban, lejmolósokban. Főleg itthon Magyarországon.
egy olyan idegennek akit alig ismerek? Pl weboldalakról stb? Annak max akkor ha annyira ismerem, h tudom, h fontos dologra kell neki és nem ver át. de ez ritka.
nem, mivel eleve nincs pénzem :D
amúgy nem adnék... lánynak meg többet az életben nem adok, mivel olyan jól át tudnak vágni :D
Az a "rászoruló" miért éppen 10000 Ft-ra szorul rá?!...
Aki valóban rászorul, annak kevesebb is bőven elég (kenyérre, villamosjegyre, telefonálni, W.C.-re, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!