Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bécsbe megyek adventi vásárt...

Bécsbe megyek adventi vásárt megnézni meg vásárolni. Elég ennyi pénz és hogy járok rosszul árfolyam tekintetében? Lennt info

Figyelt kérdés
Összesen negyvenezer forintot szánok kivinni. ebből 10ezer az saját részre kell belépők stb. 30 ezer forintból kinnt karácsonyra mennyire tudok vásárolni? milyenek az árak a vásárban, miket lehet kapni és a közelben lévő butikok??azok is érdekelnek. 140 euro körül számoltam, de tegyük fel visszahozok 10ezer forintnyit akkor visszaváltáskor mennyit bukok körülbelül?
2010. nov. 29. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
EUR-t felesleges visszaváltani, hiszen máskor is mész euróövezetbe...
2010. nov. 29. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha hazajöttem , nem lesz rá szükségem! Pénzre viszont mindig van és itthon forint:)
2010. nov. 29. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az üzletekben tudsz bankkártyával is fizetni, akkor nem kell foglalkozni a pénzváltással. Egyébként meg olyasmit érdemes kint vásárolni, amit itthon nem kapsz meg, vagy csak drágábban. De ezt úgyis akkor látod, ha már ott vagy. 140 euróból elméletileg be lehet vásárolni, persze azon is múlik, hány embernek és mit. Láttam már például pulóvert 12 euróért és 110 euróért is.
2010. nov. 29. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ekkora összegnél minimális az, amit a visszaváltáskor buksz, most például 7 forint különbség van az eladási és vételi árfolyam között, vagyis olyan 200-300 Ft-ot fogsz bukni, ha visszaváltasz 35 eurót (10ezer Ft).
2010. nov. 29. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Oks, köszi!:)
2010. nov. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!