Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzt Gyorsan de hogyan?

Pénzt Gyorsan de hogyan?

Figyelt kérdés
azvan hogy 14ééves vagyoook. és kellene nekem 3 napon belül 10 ezer forint.. hogyan tudok szerezni??
2010. nov. 28. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha eltiltanak, legalább több időd lesz olvasni. Az korban úgyis jobban hozzád illik.
2010. nov. 28. 20:11
 12/24 A kérdező kommentje:
a kérdésre összpontosítsatok léccives.:D
2010. nov. 28. 20:30
 13/24 anonim ***** válasza:
van, amikor a kérdés további kérdéseket szül... És talán először azokat kellene megoldani/megválaszolni, és máris értelmét veszti az eredeti kérdés...
2010. nov. 28. 20:44
 14/24 A kérdező kommentje:
hogyan lehet pénzt keresni?:D
2010. nov. 28. 21:52
 15/24 anonim ***** válasza:
munkából lehet pénzt szerezni, te meg nem dolgozol....de ha lírnád mi a franc az a baj, amibe keveredtél, talán kapnál rá pár értelmes választ, hogy hogyan keveredj belőle ki pénz nélkül
2010. nov. 29. 07:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Így van, ne legyél már óvodás, úgyis névtelen ez az egész! Különben is észre kellene már venned, hogy legtöbbünk szerint tévúton jársz..
2010. nov. 29. 08:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Én szívesen kisegítenélek hiszen bőven van rá keretem,de szerintem a szüleid is segítenének ha tudnák,hogy mi a baj...De ha küldenék is pénzt neked,akkor mond el,hogy hogyan fizetnéd vissza??Ingyen persze nem adnám,csak segítenék.Egyébként igazuk van a többieknek is,hogy sokszor a bajt meg lehet másképp is oldani..

Még valamit..Én is jobb szívvel adnék ha tudnám,hogy nem abortuszra kell (mert valaki így lett bajban) vagy nem egy játék DVD-t akarsz venni belőle..

Amit írták oknak az össze van kutyulva...Szüleidnek akartál segíteni,de ha kiderül akkor eltiltanak valakitől...hmmmm---

2010. nov. 29. 12:22
 18/24 A kérdező kommentje:
ezaz egészugy volt hogy van egy 16 éves barátom és a sógora ellopta tőlem a telefonomat.. és eladtaa .. és anya kereste hogyholvan a telefonom.. és az a nőő akinek eladta 4ezerért az csak 20ezerért volthajlandó visszaadni.. a bartom kértkölcsön 20ezret.. amiből nekem10et kell visszafizetni és ha a fpénzt 2.ára nem tudjuk vissza adni akkora barátom fog kapni.. megverik.. és ez nem játéék..:s:(
2010. nov. 30. 14:48
 19/24 Doddie válasza:
akkor viszont az utolso elotti válaszoló aztirta, tudna segiteni, emrt jol keres!:) beszéljétek emg :D
2010. dec. 1. 18:34
 20/24 anonim ***** válasza:

DE kis naív vagy! Tehát a barátod rokona ellop egy telefont, amit aztán elad 4ezerért. A vevő mégis miért csak 20-ért adja vissza? Ha jelented, hogy ellopták a telefont, letiltják, és használhatatlan. Azon kívül a nő lopott telefont vett (és erről tud), tehát bűnrészes.

Üzend meg a vevőnek, hogy ha nem adja vissza 4-ért, akkor jelented a lopást és egyrészt használhatatlan lesz a telefon, másrészt elővehetik az ügy miatt.

De megsúgom neked, nincs itt semmiféle nő, a barátod és a sógora simán hülyére vesz téged és így csalnak ki belőled 10ezret...

A rendőrségre kellene menned. Hülye is vagy, ha hagyod magad. Menj a rendőrségre, és tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen, majd add elő a történetedet. ÉS TERMÉSZETESEN szólj a szüleidnek erről! Még jó is lesz, ha eltiltanak a bűnöző barátodtól és annak a bűnöző rokonságától!

2010. dec. 1. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!