Önkormányzati lakást el lehet cserélni?
Figyelt kérdés
Eladó családi ház hirdetésemre jelentkezett egy illető azzal a kérdéssel, hogy érdekelne-e a csere önkormányzati lakásra. Nem igazán értem a dolgot, ebben az esetben max. a bérleti jogot tudná eladni/elcserélni, nem? Vagy rosszul gondolom?2010. nov. 22. 08:53
1/3 anonim válasza:
Önkormányzati lakást tudtommal csak önkormányzatira cserélhet, vagy úgy ha a vevő megveszi az önkormányzattól. De szerintem a Te családi házad többet ér annál, hogy elcseréld + megvásárold azt az önkormányzati lakást. De Te tudod az értékeket, mert Te tudod pontosan mennyit érnek.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy önkormányzati lakást csak önkormányzatiért lehet cserélni.Kissebbet nagyobbra, vagy forditva.
3/3 anonim válasza:
3-as cserével szokták megoldani, annak akié az önkormányzati, annak kell biztosítani akár egy telket is a bérlakás helyett.Bonyolult, és illegális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!