Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sotret kapszuláról mit lehet...

Sotret kapszuláról mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
Akne-ra írták fel, már tapasztaltam egy kis mellékhatást van vk aki használta és ha igen használt-e?
2010. nov. 19. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, aztán három év múlva vissza is jött :( Száj, bőrszárazság alap, volt hogy csak megdörzsöltem, már vérzett. Gyereket még nem szültem, úgyhogy nem tudom, hogy hormonálisan milyen kárt csinált, remélem nem sokat :( Igazából csak miután végigcsináltam a kúrát , azután olvastam jobban utána. Ha tudom, soha el nem kezdem :(
2010. nov. 19. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Üzlet és pénzügyek? Egy pillanatra szentül hittem, hogy elültetem a Sotret kapszulát és pénzfa nő belőle...
2010. nov. 19. 19:47
 3/4 anonim válasza:

én egy kis ideig használtam csak, a száj meg bőrszárazság volt nekem is de nem oylan vészes mint az első válaszolónál.

hatásáról, nekem végülis ameddig használtam addig szebb volt a bőröm, aztán abbahagytam, mert azt mondta a doki, hogy hátha elég a kisebb szintű kezelés, valami kence nemtom már a nevét. ebből feltételezem, hogy azért nem éppen a legjobb mondjuk hormonálisan. most megint sz@r a bőröm, de kontaklencsét hordok, amivel a száradás miatt azt hiszem nem lehet.

2010. nov. 19. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, tehát átmeneti megoldás? hátha lehozzná a sok dzsuvát aztán meg normalizálódna a hormonszintem és nem jönne több új, ebben bizakodhatok? :D
2010. nov. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!