Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Engem arra tanítottak, ne...

Ildikó68 kérdése:

Engem arra tanítottak, ne féljek szólni ha baj van! Akkor most miért nem hall az, aki segíthetne?

Figyelt kérdés

42 éves, születésemtől mozgássérült nő vagyok. Jelenleg is albérletben, rokkantnyugdíjból élek. Közeleg a tél és számításaim szerint, már az albérletre és annak rezsi költségeire sem fogja futni a pénzem, ráadásúl az eddigi problémáim megoldására kölcsönt kellett felvennem, ami a svájci frank kedvezőtlen alakulása miatt, már 2 millió forint, sajnos a banki tartozásaimat sem tudom rendezni. Nagyon kérem, hogy amennyiben valaki tudna számomra olyan lehetőségeket amelyjel rendezhetném megélhetési problémáimat, tájékoztassanak!

Köszönettel.

2010. nov. 19. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Mostmár törvényileg kötelezve vannak a nagyvállalatok, hogy foglalkoztassanak csökkent munkaképességűeket. Budapesten elég sok zsíros állás van, jól fizetnek, nem kell csinálni semmit. Érdemes ilyesmit keresni.

Ha nincs bevételed, semmi, és van ingyenesen felhasználható tanulmányi féléved, akkor egyetemre is érdemes beiratkozni, mert nagyon magas szociális támogatás jár. Plusz a tanulmányi ösztöndíj, ha jól tanulsz tehát, akár 100ezer adómentes jövedelem fölött is szerttehetsz, ha egyetemista vagy.

2010. nov. 19. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
írtam Neked az előző kérdésedre
2010. nov. 19. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem kell csinálni semmit???? Ez ugye vicc? Igy is pokoli tehetetlennek érzem magam, mi lenne szerinted ha beülnék egy vállalat irodájának egy sarkába, kapnám a "nagy" fizetésem és nem kellene dolgoznom, mert arra képtelennek tartanának, de mivel kötelező, hát egye fene, majd kerülgetnek addig amíg a törvényhozóink kinem találnak valami okosat. Ha szerencsém van, pár év és besem kell mennem, majd küldik a pénzt.

Mosolyogva írom: Elképzelem magam egy multicég irodájának iróasztala mögött, jönnek az üzleti partnerek, a főnök szigorú tekintettel figyelmeztet a megállapodásunkra. -Nem beszélsz és főleg fel ne merj állni, járni meg szigorúan tilos. Borulna a csilivili tökéletes image.

Önirónia, ennyire nem vagyok borzasztó, de reprezentálni sem velem fognak.

2010. nov. 19. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kell a pénz, márpedig kell, ne lelkizz azon, hogy mit kezd majd veled a munkáltató. Ez legyen az ő gondja. Manapság nincs olyan munkahely, ahol a sarokban gubbasztásért fizetnek. A fogyatékkal élők is sorban állnak a munkáért. Inkább az a valószínű, hogy túlóráznod kell majd, vagy 6 hivatalos munkaóra helyett lazán ledolgoztatnak veled 8-at. Egy csomó olyan munkakör van ahol nem kell reprezentálni, ügyfelekkel találkozni. Pl. könyvelési, pénzügyi részlegek, telefonos-internetes ügyfélszolgálatok, a nagyobb cégek postázási, irattározási részlegei. Szerintem jókat írt az első válaszoló, ha az egészséged megengedi hogy tudj munkát vállalni kezdj el állást keresni minél előbb, mert azután Karácsony-Újév körül minden leáll, az idő telik, a pénzed meg fogy.
2010. nov. 22. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Figy! Az első vok. Pl van egy új marketing eszköz, amikor csetekre, internetes fórumokra beépítenek embereket, a közösség részévé válnak, és egy idő után olyanokat kommentelnek, hogy na én elmentem a lady gaga koncerte gyertek ti is nagyon jó volt stb (tehát élő reklámok). Ezek az emberek jellemzően fogyatékosok, akik a lakásukat sem tudják elhagyni. Egész nap csak csetelniük kell. Ez sztem még neked is menne! :) De ez csak egy példa.
2010. nov. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!