Paypal számlát hogy tudok feltölteni?
Nem feltétlen kell dombornyomott kártya - egyes bankoknál pl. külön van netes számla, netkártyával a rendes mellett - ez szerintem biztonságosabb is.
Feltölteni meg úgy tudsz, hogy a a kártyához tartozó számlaszámra utalsz/fizetsz be.
Kedves Kérdező!
Nem kellene feltöltened a PayPal számládat, mert az nem úgy működik, hogy "feltöltök rá pénzt és csak abból tudok vásárolni"...
A PayPal számlád úgy működik, hogy beregisztrálod a bankkártyádat (az OTP bankkártyák általában használhatóak) és amikor vásárolsz a PayPal accountod segítségével, akkor a megfelelő összeget a bankkártyádon keresztül leemelik a bankszámládról automatikusan!!!
CSAK ANNYIT és CSAK AKKOR amikor vásárolsz...
(Próbáld meg beregisztrálni a bankkártyádat a PayPal accountodban, ha nem engedi a rendszer, akkor nem jó a bankkártyád.)
Az biztos, hogy a gyerekeim OTP Junior bankkártyája jó volt!
Azért sem jó feltölteni a PayPal számládat, mert a maradék pénzt majd vissza kell utalnod a bankszámládra : ez nem díjmentes! (Ehhez be kell majd regisztrálnod a bankszámládat is.)
Úgy képzeld el a PayPal rendszerét, mint egy "második" bankkártyát, ami védi a valódi bankkártyádat az interneten. (Nem a valódi bankkártyád adatait kell megadnod a neten fizetésekkor, hanem a biztonságosabb PayPal accountodat.)
SZÓVAL :
1.) Regisztráld be a bankkártyádat...
2.) NE tölts fel pénzt a PayPal számládra (mi a fenének?)!!!
SEMMIT nem kell tenned : a dollárban történő vásárlást a Bankod a forint számládról fizeti ki (a napi árfolyamot számolják és átváltanak annyi forintot dollárra, ami szükséges)...
Neked ezzel semmi gondod, max. annyi javasolt, hogy vásárlás előtt nézz utána, van-e annyi Ft a számládon, amennyiből kijön a dollár-vételár! (Ha többet költesz, mint amennyi pénzed van, azért büntető-díjat számolnak fel a bankok.)
Üdv!
Regisztráltam magamnak egy Paypal accountot, mert PokerStars-os számlára szeretnék befizetni.
Ha jól értem, akkor azt írtátok, hogy Paypal-on meg kell adnom a bankkártya számomat, és a pin kódját, és ezután, ha mondjuk 5$-t szeretnék befizetni PokerStars-ra, akkor 5$-t vesz le a számlámról, és nem többet.
Jól értettem?
A kérdés, az, hogy hol tudom megadni az adatokat, és hogy, ezt rögtön használatba vehetem-e?
Illetve, hogy kell-e tudnom még valamiről, a Paypal-al kapcsolatban?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!