Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek 15 ezer Ft ot...

Hogy szerezzek 15 ezer Ft ot dec4. ig? 16/F

Figyelt kérdés
dec 4. én lesz 1 focigála és szeretnék venni 1 mezt ami 15 ezerbe kerül szüleim nem adnak most pénzt vettem cipőt meg ruhákat :S probáltam tippmixelni lottozni nem jött be :S pls help
2010. nov. 16. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
diákmunka
2010. nov. 16. 18:36
 2/6 anonim válasza:
diákmunka a tesco-ban oda mindíg keresnek embereket
2010. nov. 16. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:
ÁHH így suli mellett nem :S de ez az h ha ez se akk nem tom h mi :( ugy tűnik reménytelen
2010. nov. 16. 19:54
 4/6 anonim válasza:

pedig a tippmix jó 5let.

nem jött be... hát akkor majd máskor bejön próbálkozz vele sztem.

200 ft-ból simán lehet csinálni vele 5 ezret... csak vegyél tippmix újságot, és csak arra tegyél aki biztos nyer...

menni fog ez (Y)

2010. nov. 18. 00:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Már vagy 15 ször tettem 200 at... lehet már meg is lenne a pénz belőle..
2010. nov. 18. 06:25
 6/6 anonim válasza:

- Másolt filmek, zenék, játékok eladása? :) Sokan tudnak letölteni, de biztos vannak olyanok, akik nem értenek hozzá, és ismeretségük sincs, aki segítene ebben. Jönnek az ünnepek, ha nem irreális áron adod, esetleg még borítót is tudsz nyomtatni hozzá. Meg kell próbálni...

- Vagy időseknek bevásárlást, gyógyszerkiváltást vállalni.

2010. nov. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!