Vatera? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha én licitáltam vaterán 6000 Ft értékben és el is küldtem a pénzt (az eladó állja a postát) és ha nem fog megérkezni a cucc, akkor mit tehetek? De komolyan kérdezem, légyszi leheséges válaszokat adjatok, ne olyat, hogy "jelentsd fel, mert bunkó".....
2010. nov. 16. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Más megoldás nincs olyankor, csak a feljelentés.
2010. nov. 16. 11:54
 2/7 A kérdező kommentje:
És akkor a rendőrség megkeresi és 'kényszerítik' arra, hogy visszaadja a pénzem? Hogyan kell ezt elindítanom, csak bemegyek a rendőrségre és elmondom a gondom, bajom? Sajnálom, eléggé szájbarágós magyarázatra van szüksége a csökött agyamnak... :D:P
2010. nov. 16. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Irsz a Kapcsolatfelvételen keresztül a Vatera Ügyfélszolgálatának!Boritékolom a választ::

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.

A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.

A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.

Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

2010. nov. 16. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
nem tudom vateránál hogy van, de a másikon ha lezajlik az üzlet, akkor megkapod a címét is az illetőnek. Ha nem lakik messze én meglátogatnám:)
2010. nov. 16. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Volt rá precedens hogy bankszámlaszám alapján beazonositották és szó szerint jól fenékenrugta a sértett mikor elakart futni előle a csaló!

A sértettből lett elkövető és önbiráskodásért eljárás indult ellene!Ez kb.egy éve volt és még a TV is mutogatta "szegény" p...nrugott csaló családját is, hogy most mi lessz velük, mivel pici purdéjuk van és ki fogja fölnevelni ha a kenyérkereső sitten lessz.

Ez Magyarországon történt-2009-ben!!Egy Jogállamban!!

2010. nov. 16. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Vaterán ha jól tudom postán érkezik meg az aktiváló kód vagy mi, meg bankszámla számot is hivatalosat kell megadni, különben nem adhatsz el semmit. Ergo minden adat meg van ami alapján az csalókat el lehet kapni. Persze az is lehet, hogy valaki megvezeti egy ismerősét és az ő címét használja meg az adatait. Bármi lehet, de nagyon remélem, hogy az összes csalót elkapják.
2011. júl. 11. 15:43
 7/7 anonim válasza:
Először is,mindig ajánlottan kérd a feladást(máskülönb nem sok esély rá hogy megérkezik,nekem több cucc is eltűnt már),ilyen esetben kérdezz rá vásárlást előtt hogy ajánlottan postázza-e,tehát az ajánlott levélkénti postaköltség van-e benne az árban!Ajánlott levél feladása után egy feladószelvényt kap az illető amit kitölt és amit vissza is ad a postán az ügyintéző,mivel ezzel lehet bizonyítani a feladást megtörténtét.Ha ezt kéred tőle és nem tudja neked ezt felmutatni,akkor lehetséges hogy a feladás meg sem történt,így vissza követelheted a pénzedet!Ha ezt nem hajlandó neked megtenni,akkor a nemsokkal előttem szóló leírása szerint cselekedj,Vatera ügyfélszolgálat...
2011. szept. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!