Vaterán egy terméket "fix leütéssel" megrendeltem, és "személyes átvétel" mellett döntöttem. Ezután mi a teendő?
Én 5 éve Vaterázom, van némi tapasztalatom. :) Ha Te ütötted le a terméket, akkor evidens, hogy neked kell jelentkezni először a megadott elérhetőségeken. Én ugyan jobb szeretem az e-mailt, de telefonszámot is kapsz majd.
Személyes átvétel esetén azért érdemes még az eladóval értekezni leütés előtt, hogy milyen kondíciókat vállal. Én speciel nem szoktam vinni sehova a terméket, ha személyes átvételt kér valaki, akkor jöjjön el hozzám.
Postai utánvétet nem szeretik az eladók, különösen nem nullás felhasználóknál, mert előfordulhat, hogy nem veszi át az illető a terméket és akkor ugrik 1500 körüli pénz és csak a bosszúság van.
Összefoglalva: jelentkezz az eladónál, beszéld meg vele a személyes átvételt, vagy ha messze vagytok, esetleg az eladó nem rugalmas, akkor utalj neki és kérd a postát, ha kellő pozitív értékelése van.
A vaterán a fórum azért van hogy minden ilyen és ehhez hasonló tájékozatlanság esetén pontos,kimeritő választ kapj.Itt tippeket kapsz,ott korrekt tájékoztatást!Te döntesz melyikre van szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!