Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik az a munka ami jól...

Melyik az a munka ami jól keres? Minek érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
nőgyógyásznak, közjegyzőnek, vagy pártvezérnek.
2010. nov. 15. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Nőgyógyászok se keresik sz*rrá magukat, max. ha magánrendelőjük van illetve szülésekkor, ha megfogadod őket, képesek lehúzni úgy, hogy nem is gondolnád..
2010. nov. 15. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Én még nem láttam szegény nőgyógyászt.
2010. nov. 15. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Az előzőhöz! Mint ahogy fogorvost sem!
2010. nov. 16. 00:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
politikus is jól keres.
2010. nov. 16. 01:43
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
a közjegyző egy aláírásért 50 ezret kér, úgyhogy szerintem ők keresnek a legjobban
2010. nov. 16. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy közjegyző, mivel köztisztviselő, az államtól kapja a fizuját, amiből adóznia kell, úgyhogy az az 50 ezer / aláírás bruttó összeg.

Egyébként minden orvos, aki magánúton rendel + még a fizu az államtól a TB-s rendelésekért.Plasztikai sebész keres a legjobban.

2010. nov. 16. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, hiába erős motiváció az orvosi pálya anyagilag, remélem, Te nem csupán anyagi megfontolásból választod majd esetleg azt, mert ha igen, akkor tiszta szánalom az egész ország, mert a legtöbb doki ugyanilyen indíttatásból praktizál és ezzel is hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen hadilábon áll az egészségügy.

Elhívatottság, utána a pénz, ennek ilyen sorrendben kéne mennie....

2010. nov. 16. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Úgy van, ahogy sokan írták, hogy a közjegyző egy anyagilag igen csak jól elismert foglalkozás. Az APEH listájában, amit minden évben az szja. bevallás feldolgozása után közretesz, magasan a sor elején voltak közjegyző foglalkozásúak, akik a legtöbb adót fizették be. Innen lehet következtetni, hogy a maradékból is szépen megélnek, nem hiába lehet közéjük kihalásos alapon bekerülni. Vagy az olyan ügyvéd, aki cégekre szakosodik, és tulajdonképpen formanyomtatvány alapján dolgozik(a cégbíróság bármilyen beadványt csak ügyvédi ellenjegyzéssel vesz át). Ezt biztosra tudom, mivel ügyvédi irodánál dolgoztam.
2010. nov. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!