Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek megvegyem?

Szerintetek megvegyem?

Figyelt kérdés

A napokban találtam egy fülbevalót, ami nagyon megtetszett csak 20.000 Ft. Most van 30.000 Ft-m + 20.000 aranytartalék. Nagyon imádom a fülbevalókat, 2 éve találtam hasonlót, amit kevés pénzre hivatkozva nem vettem meg. Azóta is bánom. Most rokonaimnak be kellett segítenem az anyagiakba, elvileg már túl vannak a nehezén, most jön szülinapom is, amire már megvannak az ajándékaim, nem szeretnék költekezni fölöslegesen. Még a karácsonyi ajándékokat is meg kell venni. Viszont nagyon meg szeretném venni!

Ti megvennétek?

2010. nov. 15. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy vacak fülbevaló nem ér ennyit.

Gratulálok ha megveszed.

2010. nov. 15. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:
47%

Ne vedd meg hanem majd két év mulva megint sird el hogy mennyire bánod hogy nem vetted meg!!!

Nelégy már kuka!!Persze hogy vedd meg ha megengedheted magadnak!Egy szép fülbevaló sokkal több önbizalmat ad mint a 20e ft!!Én azzal szoktam ilyen kiadás után önigazolni magam hogy ha a rendőr megbüntetett volna az utolsó gyorshajtásomért az mégegyszer ennyibe fájt volna--és nem lenne egy szép ékszerem!!

2010. nov. 16. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!