Mit tudsz komáromi Nokia gyárról?
Figyelt kérdés
Mennyi fizetést kapnak az ott dolgozók?
Hol szállásolják el az ott dolgozó, nem odavalósi embereket?
Mennyit kell dolgozni?
Ha bármit tudsz/ hallottál róla kérlek írd le!
Előre is köszi
2010. nov. 13. 10:50
1/6 anonim válasza:
Szar szállások, szar a munka. Tapasztalat.
2/6 anonim válasza:
A fizu attól függ hogy melyik külsős cégnél vagy....van olyan ahol van 750 ft-os órabér,de olyan is ahol csak 475 és erre jönnek még rá a műszakpótlékok,napszaktól függően,nyilván éjszakásba több.
Vannak szállások hol jobb hogy szarabb,van olyan is akit szlovákiába szállásolnak el. Három napot dolgozol 12órába minden nap ,utána 3 napot nem.Sokan mondják h szar,meg a fizu is kevés,e ha jobban megnézzük amikor dolgozol akkor van napi 2x étkezés,otthon már nem nagyon eszel,legalább is én nem szoktam,néha egy szenyót azt kész.
3/6 anonim válasza:
Jól meg..opatnak a külsős cégek.A szállásokon sok a cigány,leszednek,cigivel,pénzel,csicskáztatnak.
4/6 A kérdező kommentje:
és ünnepnapokon hazaengedik a dolgozónépet?
2010. dec. 4. 14:33
5/6 anonim válasza:
Hát ha normális szállóra kerülsz,akkor nem történnek meg azok a dolgok,mi 55 en vagyunk 3 szinten,és 1 roma gyerek van,de az is normális,nincs lopás meg ilyesmi....amúgy fiú vagy,vagy lány?
6/6 anonim válasza:
Ünnepnap,hát attól függ milyen ünnep...meg h milyen műszakban vagy.Én mondjuk pont szabados vagyok karácsonykor,de van másik műszak akik nem,de erre való a szabi..h kivedd amikor kell!Meg aztán ha ünnepnap pont dolgozol,azon a napon annyit keresel,mind másik 4 nap együttvéve...uh megéri menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!