Milyen az állásbörze? Kik szoktak ott lenni? Érdemes elmenni rá? Vigyek magammal önéletrajzot (mennyit)?
A holnapira (12.-i) mennék. Múlthét kedden voltam a M.K.ban regisztráltatni magam, ott kaptam a papírt. Elmenni muszáj rá, de attól félek, hogy nem érdemes. Jövő hét hétfőn (15.-e) meg tanácsadásra megyek. Ott mi lesz vajon?
Válaszokat előre is köszi!
hát én zalaegerszegi vagyok, én voltam jó páron, de sosem voltam ott sok reménnyel. nagyon sokan vannak (sajnos) és többnyire it zegen a szakmunkás munkaerőt keresik, férfi fizikai munka, flextronicsba 4 műszakos összeszerelősdi, ilyesmi. szal érdemes azért megnézni, sosem lehet tudni kivel hoz össze a sors. érdemes önéletrajzto vinni, papírt tollat, jegyzeteléshez. de a zért félnd nem kell, odamész körbenézel, aztán majd adja magát, h érdemes-e sokat ott lenned. én a zegi helyzetet mondta el.
egyébként milyen tanácsadásra mész? munkanélküli vagy és most van időpontod, megjelenni a hivatalban?
Én egy alacsony csajszi vagyok, szóval fizikai munka kizárt. Van egy érettségim jó eredményekkel (70-80 %-okkal+emelt töri tanusítványom 75 %-kal), meg egy ma már semmire sem használható OKJ-s bizim. Egyetemre azért nem kerültem be, mert nincs nyelvvizsgám (a csekkek befizetése után jó, ha 15 ezer Ft marad kajára, szóval, emellett nem fér bele se a vizsgapénz, se tanár, se nyelvsuli). Múlthét kedden voltam először, akkor kaptam egy kicsi, fehér könyvszerűséget, benne egy papírt, hogy 15.-én 9:00-re kell mennem tanácsadásra, személyes akármim 2011. jan. 26-án lesz.
Miskolci vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!