Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen az állásbörze? Kik...

Milyen az állásbörze? Kik szoktak ott lenni? Érdemes elmenni rá? Vigyek magammal önéletrajzot (mennyit)?

Figyelt kérdés

A holnapira (12.-i) mennék. Múlthét kedden voltam a M.K.ban regisztráltatni magam, ott kaptam a papírt. Elmenni muszáj rá, de attól félek, hogy nem érdemes. Jövő hét hétfőn (15.-e) meg tanácsadásra megyek. Ott mi lesz vajon?

Válaszokat előre is köszi!

2010. nov. 11. 19:03
 1/4 anonim válasza:

hát én zalaegerszegi vagyok, én voltam jó páron, de sosem voltam ott sok reménnyel. nagyon sokan vannak (sajnos) és többnyire it zegen a szakmunkás munkaerőt keresik, férfi fizikai munka, flextronicsba 4 műszakos összeszerelősdi, ilyesmi. szal érdemes azért megnézni, sosem lehet tudni kivel hoz össze a sors. érdemes önéletrajzto vinni, papírt tollat, jegyzeteléshez. de a zért félnd nem kell, odamész körbenézel, aztán majd adja magát, h érdemes-e sokat ott lenned. én a zegi helyzetet mondta el.

egyébként milyen tanácsadásra mész? munkanélküli vagy és most van időpontod, megjelenni a hivatalban?

2010. nov. 11. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Én egy alacsony csajszi vagyok, szóval fizikai munka kizárt. Van egy érettségim jó eredményekkel (70-80 %-okkal+emelt töri tanusítványom 75 %-kal), meg egy ma már semmire sem használható OKJ-s bizim. Egyetemre azért nem kerültem be, mert nincs nyelvvizsgám (a csekkek befizetése után jó, ha 15 ezer Ft marad kajára, szóval, emellett nem fér bele se a vizsgapénz, se tanár, se nyelvsuli). Múlthét kedden voltam először, akkor kaptam egy kicsi, fehér könyvszerűséget, benne egy papírt, hogy 15.-én 9:00-re kell mennem tanácsadásra, személyes akármim 2011. jan. 26-án lesz.

Miskolci vagyok.

2010. nov. 11. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg vékony is vagyok. 160 cm magas vagyok, és 45 kg.
2010. nov. 11. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Na voltam. Igazad volt, kedves válaszoló, többségében fizikai munkára kerestek embereket, főleg pasikat. 2 helyre tudtam elszórni az önéletrajzomat. Egy 3.-ra is sikerült volna (recepciós, és ügyfélszolgálatos munka), ha nem lép le a hirdető. Őket hétfőn hívom fel, szintén recepciós meló miatt.
2010. nov. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!