Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hányadikán szokták utalni a...

Bogyo110 kérdése:

Hányadikán szokták utalni a tápénzeket?

Figyelt kérdés
Már kaptam 29 .-én 4.-én csak érdekelne mikor kaphatom a kövit!
2010. nov. 10. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Az nagyban függ attól, hogy az oep utal, vagy esetleg a céged oep kifizető hely. Nálam ez utóbbi van, a rendes fizukkal egy időben kapom, mindig a lefedettséget igazoló napig. (Tehát, ha adott hó 17-ig állította ki a doki, akkor addig számolnak. A következő havi pénz 18-tól lesz elszámolva.)

Gondolom, te is arra kapod, amikor küldöd a papírt.

2010. nov. 10. 11:22
 2/4 szucs oliver válasza:

Szia az én munkahelyem nem kifizetőhely, talán ezért is van az hogy július végétől nem dolgozom és még csak egyetlen egy táppénzt kaptam.

Fel a fejjel:)

2010. nov. 10. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Na igen, oep kerekei lassan őrölnek...
2010. nov. 10. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem se kifizető hely a munkahelyem de gondoltam ha már kétszer kaptam akkor folyamatos lessz de akkor lehet tévedtem!azért köszönöm!
2010. nov. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!