Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szabályos, ha egy üzletben...

Szabályos, ha egy üzletben nincs kint sok terméknek az ára, mondván, hogy van árleolvasó kihelyezve?

Figyelt kérdés

Egy szupermarketben rendszeresen nincsenek kihelyezve a termékek árai, sokszor pedig befelé van fordítva az árcímke.

Amikor ezt szóvátettem az eladónak, arra hivatkozott, hogy azért van befelé fordítva, mert az majd a másnaptól leendő aktuális ár, valamint egyébként is van kihelyezve árleolvasó készülék, tehát azon megtudakolhatom mennyibe kerül.

Legutóbb pl. kb. 15-20 különböző terméknek hiányzott az ára. Valóban szabályos ez, hogy nem kötelesek kiírni az árat, hanem a vásárlónak kell egyesével ellenőrizgetnie, hogy vajon mennyibe kerülhet?

#szupermarket #ár #bevásárlás #üzlet #árleolvasó #Árcímke
ma 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Valóban vásàrlói élmény szempontjàbol tré, de nincs eltitkolva az ár, àrleolvasón megnézheted mielőtt kasszàhoz viszed.

Dolgoztam kereskedelembe, sajnos nagyon nem könnyű a sok agyhalott vàsàrlóval. Annó akcióváltàskor letámadt valami nyomorék vén tata mert épp az àrakat cserélgették és még a tegnapi 50Ft-tal olcsóbb àra volt kint a terméknek csak leolvasón megnézte, és ott tajtékzott hogy àtverij az embereket. (Hozzá teszem ilyem reklamáció esetén mindig meg kapta a különbözetet)

Meg máskor is ugyan ez megyek a vásàrlóhoz, momdom ok vevőszolgàlaton vissza adjàk a különbözetet. Veszem ki a rossz árat a polcból azt a vén g#eci még neki àll ott nekem pöntyögni hogy hiàba veszem ki màr lefotóztàk... hú te az ilyeneket napi szinten puszta kézzel vertem volna felismerhetetlen torzulàsig. 🤣

ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!