Milyen engedélyek szükségesek?
Figyelt kérdés
Én egy nem kezdő munkanélküli vagyok vagyis 2 éve nem találok munkát igazából még nem is volt olyan munkám amiért fizetést is kaptam.Olyan helyen élünk ahol biztosan nem tudok elhelyezkedni mostanában és kitaláltam így az ünnepekre való tekintettel hogy koszorúkat asztali díszt és egyéb karácsonyi cuccokat gyártok és az lenne a kérdésem ha ki akarom vinni piacra mi kell hozzá hogy árusíthassam ,milyen engedély?Mennyi pénz szükséges hozzá vagy hogy milyen egyéb helyeken tudnám még értékesíteni.2010. nov. 8. 22:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!