Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy csomagot...

Hogyan kell egy csomagot feladni? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem csináltam ilyet ez lesz az első alkalom

Sok mindennek utána néztem már de azért maradtak hézagok

Mindegy hogy milyen dobozba rakom?

Elég ha felírom hogy ki vagyok és hogy melyik házszámhoz szeretném küldeni vagy erre adnak egy külön papírt amit rá kell tenni?

Ha már doboz akkor érdemes a postán venni ilyet vagy sem?

febr. 11. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Youtube. Van róla videó.
febr. 11. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Csak csomagold be rendesen, írd rá a feladót és a címzettet és vidd be a postára, lemérik és fizetsz. Nem árt ha a dobozba is beleraksz egy papírt a címmel, ha esetleg sérülne a csomagolás vagy valami miatt olvashatatlan lesz.
febr. 12. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
En legutobb osszedobozoltam, lecelluxoztam, vittem magammal filcet hogy hatha nekem kell rairni mint regen, de nem, bediktaltam az adatokat, kinyomtatta, raragasztotta ilyen muanyag zsebben, kaptam peldanyt, fizettem, viszlat.
febr. 12. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Es szerintem kar postan dobozt venni ha amugy szoktal neha rendelni es van elfekvobe olyan ami kb jo meret. Kitomod mellete valami papirral vagy hulladek szivaccsal, jol osszecelluxozod oszt annyi. Eredeti cimket erdemes azert leszedni/leragasztani/jol atfirkalni, igenyszint szerint.
febr. 12. 00:18
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Ami igazán fontos, hogy ne hallgass a nagyira.

Nem kell külön csomagolópapírba burkolni, nem kell spárgával átkötni.

Azok az évszázadok már elmúltak.

febr. 12. 06:51
 6/10 anonim válasza:
64%

A csomagolás mindegy, a lényeg a stabilitása.

Címirat kell hozzá, amit a postán csinálnak meg neked, ha ott bediktálod az adatokat VAGY már előre otthon is megcsinálhatod a címiratot: [link] Ekkor nem kell fél órát szobrozni a postán az adatok keresgetésével és bediktálásával, hanem kapsz egy kódot és az alapján kinyomtatják neked ott helyben.

febr. 12. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Tessék használni a gyk- keresőjét.

Nincs kedvünk ugyanazt leírni.

Használjuk megfelelően az internetet és ne csak a sültgalambot várjuk a szánkba.

Főleg, ha fiatal vagy, jobban kellene tudnod használni. 💀

febr. 12. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Még csak dobozba sem kell rakni,a tartalomtól függően akár kukás zsákba is teheted körberagasztva-a webshopok is küldik a cuccot műanyag zsákban.

A szelektív papírgyűjtők meg tele vannak 1x használt strapabíró dobozokkal,válassz egy megfelelőt vagy szabj át egyet méretre.

febr. 12. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Legfontosabb kérdés: hol adod fel?

Csomagautomata

Packeta

Futár jön érte

febr. 14. 17:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Így már minden világos :)

febr. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!