Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kèrdèsem a következő, 34 èves...

Kèrdèsem a következő, 34 èves vagyok, kisgyermekgindozói vègzettsèggel illetve èrettsègivel. Èvekig dolgoztam vendèglàtàsban, bejelentès nèlkül. Van nèmi remèny arra hogy kegyelmet kapok ès lesz nèmi nyugdíjam?

Figyelt kérdés
tegnap 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
tegnap 18:00
 2/8 AzImi ***** válasza:
100%
Úgy tudom 20 évet kell ledolgozni hivatalosan, hogy kaphass nyugdíjat. Szóval még van időd megdolgozni a nyugdíjért, habár sokra ne számíts ezek után.
tegnap 18:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Jèzusom. Ez botrànyos. Azèrt köszönöm
tegnap 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

20 év szolgálati idő kell a nyugdíjhoz, ebben kényelmesen benne vagy még, ha a következő 20-30 évben dolgozni fogsz. Kegyelmet nem tudom mire vársz. A feketemunka bevétele után visszamenőleg befizetnéd az elcsalt járulékokat? Vagy csak engedjek el, mert szépen kéred? Ez nem így megy.

Vagy dőlj hátra, mert 30 év múlva lehet másnak sem lesz nyugdíja, ha összeomlik a rendszer. Vagy lehet lesz mindenkinek alapjövedelme a semmire, mert eljön a kánaán. Vagy akkumulátorgyár-gyarmatként lehet egy munkatáborban fogunk tengődni, mert egyszerűbb összeterelni 9 millió embert egy helyre, hogy legyen helye 300-400 millió távol-keletinek itt dolgozni.

tegnap 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a botrányos, hanem az, hogy amikor feketén dolgoztál, akkor nem gondoltál erre.
tegnap 18:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyilvàn nem kegyelmet kèrek, irónikusan gondoltam.egyik ismerősöm màr 40 èvesen nyugdíjazta magàt, fàj ez fàj az trallala... Nem ez a cèlom csak kivàncsi voltam. ;)
tegnap 18:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyilvàn nem tudtam hogy nem vagyok bejelentve. Kedves 5/6 vàlaszoló.
tegnap 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudtad? Nem tűnt fel, hogy nincs szerződésed? Sosem kellett orvoshoz menned? Nem volt feltűnő, hogy nincs fizetve a tb-d? Nem küldött a nav sosem csekket?
tegnap 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!