Honnan tudhatom, hogy a településemen van-e packeta? A térkép szerint itt nincsen z-box, de akkor a megrendelésnél miért engedi kiválasztani az itteni postát?
Figyelt kérdés
Egy kicsi faluban lakok, 600-700 fő, és éppen rendelés közben vagyok, a packeta csomagpontra való szállítást választottam ki. A közeli városban van ilyen pont, de legnagyobb meglepetésemre az itteni postán is, és megengedi, hogy kiválasszam a listából, de itt a postán nem láttam semmilyen csomagautomatát.ma 10:15
1/4 anonim válasza:
Nem csak automataba szallitanak, hanem atvevohelyre is, ahol egy ember adja neked oda a csomagot.
2/4 anonim válasza:
Az átvételi pont és a csomagautomata két külön dolog még ha amúgy ugyan azt a funkciót is látja el.
Az átviteli pontok jellemzően valami üzlet, benzinkút, posta, stb. ahova konkrétan be kell menned és jelezni kell ott egy kedves kollégának, hogy csomagot szeretnél átvenni.
3/4 anonim válasza:
A Csomagautomata nem egyenlő az átvételi ponttal.
A Csomagautomata az csomagautomata, az átvételi pont meg lehet bármi, kisbolt üzlet, posta stb... ahogy neved, esetleg rendelési azonosítod alapján beazonosít téged az ott lévő eladó, ügyintéző, és átadja neked a csomagot.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, tehát akkor rendelem ide :)
Gondoltam, hogy jó lesz, ha már a lista kidobta, de gondoltam rákérdezek azért.
ma 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!