Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy a...

Honnan tudhatom, hogy a településemen van-e packeta? A térkép szerint itt nincsen z-box, de akkor a megrendelésnél miért engedi kiválasztani az itteni postát?

Figyelt kérdés
Egy kicsi faluban lakok, 600-700 fő, és éppen rendelés közben vagyok, a packeta csomagpontra való szállítást választottam ki. A közeli városban van ilyen pont, de legnagyobb meglepetésemre az itteni postán is, és megengedi, hogy kiválasszam a listából, de itt a postán nem láttam semmilyen csomagautomatát.
ma 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Nem csak automataba szallitanak, hanem atvevohelyre is, ahol egy ember adja neked oda a csomagot.
ma 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

Az átvételi pont és a csomagautomata két külön dolog még ha amúgy ugyan azt a funkciót is látja el.

Az átviteli pontok jellemzően valami üzlet, benzinkút, posta, stb. ahova konkrétan be kell menned és jelezni kell ott egy kedves kollégának, hogy csomagot szeretnél átvenni.

ma 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

A Csomagautomata nem egyenlő az átvételi ponttal.

A Csomagautomata az csomagautomata, az átvételi pont meg lehet bármi, kisbolt üzlet, posta stb... ahogy neved, esetleg rendelési azonosítod alapján beazonosít téged az ott lévő eladó, ügyintéző, és átadja neked a csomagot.

ma 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké, tehát akkor rendelem ide :)

Gondoltam, hogy jó lesz, ha már a lista kidobta, de gondoltam rákérdezek azért.

ma 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!