Két különböző ár miért van a Sportisimo weboldalán? Van egy olcsóbb, meg egy, ami mellé ÁFÁ van írva csupa hosszú ékezetekkel. Ez egy apró betűs írás. Utánvétes rendelés során melyiket kell majd a futárnak kifizetnem? Emiatt e kiírás.
Figyelt kérdés
jan. 19. 20:47
1/10 anonim válasza:
A nyelvi furcsaságok automatikzs fordításból erednek. Az Ászf us AÜF.
Fizetni mindenképpen az adóval növelt árat kell és a szállítási költséget.
2/10 anonim válasza:
Az olcsóbb az ára. AFÁ van alá írva, az az ajánlott fogyasztói ár.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem. Az ÁFÁ alá a drágább ár van odaírva. Tehát akkor a drága az igazi (fogyasztói) ár - ahogy első is írta?
jan. 20. 08:38
4/10 anonim válasza:
Igen, az ÁFÁ akar lenne áfával. Nem mélyedtem el az oldalban, és az ottani szabályokban. A nettó ár elsősorban azoknak érdekes, akik vissza tudják igényelni azt, egyéni vállalkozók, cégek. Ők is adóval együtt vásárolnak, de a tényleges kiadásuk a nettó lesz.
5/10 anonim válasza:
2-es vagyok.
Ha a drágább árat kell fizetned, kifizetem neked a különbözetet.
Biztos, hogy az olcsóbb árat kell fizetned.
6/10 anonim válasza:
A két cipőnél 35190Ft-ot fizetnél ha megrendelnéd, nem az alatta feltüntetett 42490-et
7/10 anonim válasza:
6. Miért írsz ilyen hamis válaszokat?
8/10 anonim válasza:
7-es!
Nézted a képernyőfotót?
A cipő ára 35190 Ft. Annyit kell érte fizetned.
9/10 anonim válasza:
8. Webshopokat menedzselek, tudom, mit írok. De jó, legyen igazad a vicc kedvéért: a magasabb összeg kinek szól? Az micsoda?
10/10 anonim válasza:
No, én nagyokos! Nem, nincs igazam, de ehhez a cseh eredeti oldalt kellett felkeresnem
Ott az ÁFÁ az DMOS, és ezt jelenti: Az ajánlott kiskereskedelmi ár a szállító által összehasonlítás céljából ajánlott kiskereskedelmi ár. (Doporučená maloobchodní cena je maloobchodní cena doporučená dodavatelem pro účely srovnání.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!