Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kereshetnek több pénzt?

Hogyan kereshetnek több pénzt?

Figyelt kérdés

Havi netto 680 ezret keresek kereskedelemben.

Ebből havi: 280 ezer Ft albérletre megy el. Azt sajna nem tudom lecsokkenteni.

Marad 400 ezer Ft. Ebből 250 ezerből elek.

És marad 150 ezer Ft.

Ezt felreteszem hogy majd talán tudok venni egy saját lakást egyszer..

Nagyon kevés..

Egyszerűen nem tudom mások hogy csinaljak hogy milliókat keresnek havonta. És jut nekik mindenre. Én meg nyomorgok 32 évesen hogy majd talán 60 evesen lehet egy is garzon nekem

Havi netto másfél millió forinttal lennék elégedett.

tegnap 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Havi nettó másfél nagyjából a teteje az átlagosabb munkákkal megkereshető fizetéseknek, de leginkább IT és pénzügy, ahol 5-10 év után reálisan lehet ezekre lőni.
tegnap 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
280 sok albérletre egyedül, ezen csökkentenék. Azt nehezen hiszem el, hogy "nem tudod" csökkenteni, inkább csak nem akarod.
tegnap 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Aki 150 nettót tud félre tenni, az nem kp-ra vesz lakást hanem összerakja abból az önerőt, aztàn hitelből vesz ingatlant.
tegnap 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Kevesen keresnek milliókat.

Van aki 30 éves koráig otthon lakik, és akkor nem 150-et rak el, hanem 300-400-at.

Családi támogatás nélkül havi 150ezerrel egy 8 milliós önerő is 5 év. Jól látod, hogy ez kevés/lassú.

Azt neked kell kitalálnod, hogy tudnál valami másodállással plusz bevételhez jutni.

tegnap 14:29
 5/8 A kérdező kommentje:

4es: sehogy. Vallalkozni kell csak kéne hozzá tőke is.

Ennyi a titok.

De honnan szerezzek tőkét?

Pl..szeretnék nyitni egy hentes üzletet. Honnan szerezzem meg hozzá a tőkét az eszkozokre, helyisegekre, engedélyekre.

tegnap 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Minek akarsz 60 évesen garzont venni? Az árának nagy részét nem élvezed majd, hanem örökíted legfeljebb. Ingatlant venni annyit jelent, mint egy hónap helyett egy életre kifizetni a bérleti díjat. 60 évesen így ugyanakkora bérleti díjat fizetsz majd egy életre, mint az akkori 20 évesek.
tegnap 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerinted más honnan szerzi meg?

Munkából vagy hitelből.

tegnap 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
hentesüzlet.. ez ám az ötlet. És akkor a saját üzletedben fogsz napi 12 órát a pult mögött állni, majd hazamész és foglalkozol még 4 órában az adókkal, hatóságokkal, marketinggel, beszállítószerzéssel.
tegnap 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!