Az alapitványnak utaló pénzt megszokták köszönni?
Figyelt kérdés
Én még karácsony előtt utaltam afomanyt egyszeri 100000 Ft értékben és az alapítvány nem köszönte meg. Nem irt nekem utána, hogy köszönik a pénz segítséget stb.
Szerintetek az alapitványnak kell ezt köszóngetni, vagy én gondolkozom rosszul?
tegnap 10:17
1/4 BeefEater válasza:
Elvileg nem kell, hogy megköszönjék. A jóérzés azért megkívánná szerintem (meg hátha adakozol még később is).
Mondjuk ha csak bankszámlára utaltál, akkor nincsenek meg nekik azok az adataid, amin el tudnának érni, hogy megköszönjék.
2/4 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Ugyanakkor általában nem azért adakoznak az emberek, mert köszönetet várnak, meg legtöbbször azért egy alapítvány rengeteg adományt kap, külön embert kellene fizetni a köszöngetésre, azért jobb, ha ezt megspórolják.
3/4 anonim válasza:
De hogyan kellene elérniük, ha bankszámlán utaltál?
4/4 anonim válasza:
Ezt én se értem, bankszámlaszám alapján nem tudnak köszönőlevelet küldeni.
Nekem minden hónapba megköszönik emailen, mert be tudnak azonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!