Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az alapitványnak utaló pénzt...

Az alapitványnak utaló pénzt megszokták köszönni?

Figyelt kérdés

Én még karácsony előtt utaltam afomanyt egyszeri 100000 Ft értékben és az alapítvány nem köszönte meg. Nem irt nekem utána, hogy köszönik a pénz segítséget stb.

Szerintetek az alapitványnak kell ezt köszóngetni, vagy én gondolkozom rosszul?

tegnap 10:17
 1/4 BeefEater ***** válasza:
100%

Elvileg nem kell, hogy megköszönjék. A jóérzés azért megkívánná szerintem (meg hátha adakozol még később is).

Mondjuk ha csak bankszámlára utaltál, akkor nincsenek meg nekik azok az adataid, amin el tudnának érni, hogy megköszönjék.

tegnap 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van. Ugyanakkor általában nem azért adakoznak az emberek, mert köszönetet várnak, meg legtöbbször azért egy alapítvány rengeteg adományt kap, külön embert kellene fizetni a köszöngetésre, azért jobb, ha ezt megspórolják.
tegnap 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
De hogyan kellene elérniük, ha bankszámlán utaltál?
tegnap 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én se értem, bankszámlaszám alapján nem tudnak köszönőlevelet küldeni.

Nekem minden hónapba megköszönik emailen, mert be tudnak azonosítani.

tegnap 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!