Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell paypalról utalni...

Hogyan kell paypalról utalni pénzt?

Figyelt kérdés

Nincsen bankkártyám, de az ebay-en vásároltam.És ott volt, hogy paypal-on keresztül szükséges utalni.

De beszéltem azzal az emberrel akitől vettem az árut és ő meg adta a bankkártya számát meg minden hozzávaló adatot.

Úgy is csinálhatom, hogy bemegyek OTP bankba és mondom h Dollárt akarok utalni, de magyar Forinttal fizetek?

Légyszíves segítsetek...még nagyon kezdő vagyok..

2010. nov. 7. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nincs bankszámlád, akkor nem tudsz paypalozni és bankszámlára utalni sem

kérj meg valakit, hogy fizessen neked paypallal...külföldre utalni meg több ezer forintos +költséggel jár

ja és máskor előbb kérdezz és utána aukciózzál

2010. nov. 7. 14:30
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Én nemrég regisztráltam magamnak paypal számlát. Mivel csak sima bankkártyám van (paypal csak dombornyomottakat fogad el), egy hozzátartozóm dombornyomott kártyáját regisztráltam bele, amiről levett 400 Ft-ot próbaképpen, majd természetesen vissza is tette. Ezzel a művelettel tudod érvényesíteni magad arra, hogy pénzt tudj küldeni és fogadni.

A paypal oldalán, miután bejelentkeztél, kattints fent a Top up fülre, annak a tartalmát nyomtasd ki. A kinyomtatott bankszámlaszámmal és az azonosítóddal (Transfer ID) bemész a Unicredit bankba, ahol közlöd, hogy készpénzt (legyen nálad) szeretnél utalni külföldi bankszámlára. Kapsz egy papírt, amire ráírod a neved, a címed, majd a bankszámlaszámot és az azonosítódat, amit kaptál Transfer ID-ként, ami alapján utalják el a te paypal számládra. Elkérik a személyidet, befizeted az összeget magyar forintban és kész. Nekem két nap alatt érkezett meg a paypalomra a pénz és rögtön el tudtam utalni az e-bayen vásárolt termék árát az eladónak. Bonyolultnak tűnt nekem is, mielőtt belevágtam, de meglepően egyszerű! Remélem, tudtam segíteni.

2010. nov. 7. 20:35
 3/4 anonim válasza:
14:30: A Unicredit bank 400 Ft-ot számolt fel ötszámjegyű, készpénzes utalás esetén, a Paypal meg ingyenes pénzrátét és másik paypalos számlára utalás esetén. Csak a pénzkivét kb. 200 Ft. Nagyon jelentéktelen összegekről van szó, semmiképen sem súlyos ezrekről.
2010. nov. 7. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2010. nov. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!