Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek a pénz el fog...

Szerintetek a pénz el fog valaha tünni a világbol?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sajnos soha. ha el is tűnik, (pl, ha egy nagy katasztrófa sújtaná a földet és csak pár 10ezer ember maradna ) akkor is megmarad, ami régen volt: árukereskedelem, csere-bere.
2010. nov. 7. 13:33
 2/15 anonim válasza:
73%
Igen. 2012-ben. ;-D
2010. nov. 7. 13:34
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem igen,vagyis visszatérünk majd a cserekereskedelemre:)

És talán már nem is sokára.Most olvastam,hogy a Nasa búrát akar az USA köré a 2012-13-as napkitörések miatt.Sose tudni mi vár még ránk.

2010. nov. 7. 13:34
 4/15 anonim válasza:

ha esetleg a III. Világháborúban kiírtják egymást az emberkék, nah akkor talán eltűnik a pénz is...

hamarabb nem hiszem

2010. nov. 7. 13:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Majd ha eltünik a hold,mert állítólag elfog...
2010. nov. 7. 13:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Vannak tervek ara, hogy a pénz jelenlegi formáját idővel kiváltsák, elektronikus pontrendszerekre, de a funkcióját tekintve az is a „pénz” szerepét töltené be.

A hold, egyszer valamikor a földnek fog ütközni.

2010. nov. 7. 13:41
 7/15 anonim válasza:

"Most olvastam,hogy a Nasa búrát akar az USA köré a 2012-13-as napkitörések miatt."

Nem búrát akar hanem megfigyelő műholdakat telepíteni ami a napkitörés hullámaira figyelmeztet, hogy kikapcsolhassák a berendezéseket.

2010. nov. 7. 13:41
 8/15 anonim válasza:
Nem, csak az én zsebemből...;)
2010. nov. 7. 13:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem, mert a cserekereskedelem baromi bonyolult. Mondjuk te eladnál egy 38-as cipőt, lenne is rá egy vevő, de ő kínál helyette egy olyan edényt, ami neked nem tetszik.

Viszont valaki másnál "eladó" egy függöny, ami nagyon jó lenne, az értéke kb megegyezik a cipőével - csakhogy az illetőnek 40-es a lába. És nem akarja ő sem az edényt.

Meg vagytok lőve.

Míg ha van pénz, akkor egyszerűen eladod a cipőt az egyiknek és az árából megveszed a függönyt a másiktól.

Mennyivel egyszerűbb, nem?

2010. nov. 7. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:
A pénz nem fog eltűnni soha sem, a készpénz lehet, hogy igen.
2010. nov. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!