Szerintetek a pénz el fog valaha tünni a világbol?
Szerintem igen,vagyis visszatérünk majd a cserekereskedelemre:)
És talán már nem is sokára.Most olvastam,hogy a Nasa búrát akar az USA köré a 2012-13-as napkitörések miatt.Sose tudni mi vár még ránk.
ha esetleg a III. Világháborúban kiírtják egymást az emberkék, nah akkor talán eltűnik a pénz is...
hamarabb nem hiszem
Vannak tervek ara, hogy a pénz jelenlegi formáját idővel kiváltsák, elektronikus pontrendszerekre, de a funkcióját tekintve az is a „pénz” szerepét töltené be.
A hold, egyszer valamikor a földnek fog ütközni.
"Most olvastam,hogy a Nasa búrát akar az USA köré a 2012-13-as napkitörések miatt."
Nem búrát akar hanem megfigyelő műholdakat telepíteni ami a napkitörés hullámaira figyelmeztet, hogy kikapcsolhassák a berendezéseket.
Nem, mert a cserekereskedelem baromi bonyolult. Mondjuk te eladnál egy 38-as cipőt, lenne is rá egy vevő, de ő kínál helyette egy olyan edényt, ami neked nem tetszik.
Viszont valaki másnál "eladó" egy függöny, ami nagyon jó lenne, az értéke kb megegyezik a cipőével - csakhogy az illetőnek 40-es a lába. És nem akarja ő sem az edényt.
Meg vagytok lőve.
Míg ha van pénz, akkor egyszerűen eladod a cipőt az egyiknek és az árából megveszed a függönyt a másiktól.
Mennyivel egyszerűbb, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!