Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem lehet a webkincstárb...

Miért nem lehet a webkincstárban vásárolni?

Figyelt kérdés
Napok óta próbálok diszkont kincstárjegyet meg államkötvényt venni, de semmit nem tudok megvásárolni. Minden esetben azt az üzenetet írja ki a rendszer, hogy “nem áll rendelkezésre a megvásárolni kívánt állampapír mennyiség”. 10.000 Ft lenne a maximális érték amennyiért tudnék vásárolni bármiből. Mi lehet ennek az oka?
dec. 29. 20:37
 1/6 krwkco ***** válasza:
36%

Nekem működik a vétel.

A D250319-et próbáltam 10 ezer névértékért. Eljutott a simplepayig, vagyis van papír.

dec. 29. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, 10.000-el nekem is működne. De 20-al pl. már nem.
dec. 29. 21:24
 3/6 krwkco ***** válasza:

"10.000 Ft lenne a maximális érték amennyiért tudnék vásárolni bármiből."

Azt hittem, ezt úgy érted, hogy ennyi pénzt szánsz rá.

Valóban, már a 20 ezres névértékű vásárlás nálam is hibaüzenetet ad. Biztosan csináltak az ünnepek alatt valami szoftverfrissítést és elszúrták. Vagy az adatbázissal van gond.

Majd holnap reggel özönleni fognak a telefonok az ügyfélszolgálathoz és akkor nagyhirtelen majd megoldják a problémát a felelősök.

dec. 29. 23:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet nem volt egyértelmű a megfogalmazásom :) Szerencsére ennél jóval többet szánnék rá ezúttal is. Bár tény, hogy nincs olyan összeg amit ne lenne értelme befektetni, ha valakinek épp havi 10.000 Ft-ja van erre, akkor annyival kell elkezdeni :)
dec. 29. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt pár napja, én júniusit akartam venni. Rákerestem itt a kérdések között, néhány nappal korábban írta valaki, hogy máshol olvasta, hogy felhívták az államkincstárat és pár órával később tudtak venni. Én nem hívtam, csak vártam másnapig, akkor már 210 ezret engedett volna, aztán végül hagytam, mert a következőből meg engedte a teljes összeget.
tegnapelőtt 07:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Valóban helyrehozták a dolgot, az imént tudtam vásárolni :) Köszi mindnekinek!
tegnapelőtt 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!