Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gazdag szülők gyerekei?Mindent...

Gazdag szülők gyerekei?Mindent megkaptok?Hányszor mentek évente nyaralni?Hány autótok van és milyen házatok?

Figyelt kérdés
dec. 29. 20:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Fogorvos szülők gyerekeként ide sorolom magam, igaz, jó rég voltam "gyerek". Kisgyerekként nem kaptam meg mindent. Születésnapra, karácsonyra előfordult, hogy eggyel nagyobb doboz legót kaptam, mint a legtöbb osztálytársam, de a szürke hétköznapokon hiába könyörögtem bármilyen plusz játékért, ilyeneket soha nem kaptam, hiába lett volna rá keret.

Tiniként sem volt jellemző. Olyan cuccoknál, mint pl. ruhák vagy mobiltelefon, az volt a deal, hogy olyat vesznek, ami nem a legdrágább/legmenőbb, de a funkcióját ellátja. De ha ennél drágábbat szeretnék, akkor spóroljam össze a rávalót vagy menjek el diák/nyári munkába dolgozni.

Évente egyszer egy hétre jártunk síelni és egyszer egy hétre nyaralni. Miután a szüleim elváltak, a síelést egyik évben az egyikkel csináltuk, másik évben a másikkal, nyaranta pedig mindkét szülővel 1-1 hétre mentünk.

Amíg együtt éltek, két autónk volt, és egy teljesen átlagos kertes házunk.

dec. 29. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!