Gazdag szülők gyerekei?Mindent megkaptok?Hányszor mentek évente nyaralni?Hány autótok van és milyen házatok?
Fogorvos szülők gyerekeként ide sorolom magam, igaz, jó rég voltam "gyerek". Kisgyerekként nem kaptam meg mindent. Születésnapra, karácsonyra előfordult, hogy eggyel nagyobb doboz legót kaptam, mint a legtöbb osztálytársam, de a szürke hétköznapokon hiába könyörögtem bármilyen plusz játékért, ilyeneket soha nem kaptam, hiába lett volna rá keret.
Tiniként sem volt jellemző. Olyan cuccoknál, mint pl. ruhák vagy mobiltelefon, az volt a deal, hogy olyat vesznek, ami nem a legdrágább/legmenőbb, de a funkcióját ellátja. De ha ennél drágábbat szeretnék, akkor spóroljam össze a rávalót vagy menjek el diák/nyári munkába dolgozni.
Évente egyszer egy hétre jártunk síelni és egyszer egy hétre nyaralni. Miután a szüleim elváltak, a síelést egyik évben az egyikkel csináltuk, másik évben a másikkal, nyaranta pedig mindkét szülővel 1-1 hétre mentünk.
Amíg együtt éltek, két autónk volt, és egy teljesen átlagos kertes házunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!