Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha még nem jött meg a visszaté...

Ha még nem jött meg a visszatérítés mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy rendeltem egy cipőt az Esdemarca nevezetű oldalról (dec.20) és ma reggel azt írták, hogy nem tudják nekem elküldeni a csomagot, mivel nincsen vagy nem is nagyon értem kicsit furi, viszont most néztem, hogy azt írja hogy a visszatérítés befejeződött, de az OTP telefonos alkalmazásban viszont nem kaptam még meg. Ilyenkor van valami eltolódás vagy írjak a ügyfélszolgálatnak?

#bank #hiba #cipő #visszatérítés #Esdemarca #Banki hiba
tegnap 18:14
 1/1 BeefEater ***** válasza:

Elolvastam neked az üzletszabályzatukat:

The deadline for reimbursement is approximately 72 hours from the confirmation of arrival of the returned product at the warehouse, and will never exceed 30 calendar days.

Magyarul lehetőleg 72 órán belül, de maximum 30 naptári nap. Plusz még amennyi a banknak kell, ez fizetési módtól függ. Utalás esetén 1 munkanap alatt meg szokott lenni, bankkártyánál 1 nap - 1 hét a tipikus.

tegnap 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!