Joga van visszakérni a pénzt?
Figyelt kérdés
Hali!
4 hónapja vásároltak tőlem Marketplacen egy Airpods 3-at. Semmi papír nem volt, semmi szerződés. Majd most hívott, hogy mint kiderült hamisítvány. Én is vettem ezt egy embertől, még azelőtt pár nappal, aki azt állította nekem, hogy eredeti. Most kéri vissza a pénzt: 35.000Ft. Én viszont nem tudom vissza adni neki ennyi idő múlva. Jogában van?
ma 16:22
2/5 Fsms válasza:
Joga van, mivel félrevezetted.
Fontos, h kevesebb gagyi, kevesebb konfliktus.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vezettem félre. Mint mondtam, nekem is azt mondta az előző tulaj, hogy eredeti és így adtam tovább. Bár nem kérdezte tőlem írásban se, hogy eredeti-e vagy sem.
ma 18:09
4/5 Fsms válasza:
Az, h mit mondott az előző tulaj irreleváns. Ilyen esetben az elsődleges felelősség a tiéd, utána mehetsz a pénzed után ahhoz, akitől veted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!